Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 23 Iulie 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - ROMSERV Invest deruleaza in 2024 un proiect de investitii de 1,5 milioane euro
ROMSERV Invest deruleaza in 2024 un proiect de investitii de 1,5 milioane euro
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 19 Iun 2024 06:15
In cadrul companiei Romserv Invest, se deruleaza anul acesta un proiect complex de investitii, in valoare de 1,5 milioane de euro, care presupune achizitia de utilaje si constructia unei hale cu o suprafata de 800 mp, in localitatea Targoviste. Floris Lazarescu, administratorul firmei, precizeaza ca proiectul va fi derulat din fonduri europene, iar in cadrul noii unitati de productie, vor fi realizate tamplarie din aluminiu si geam termoizolant.
- Ce alte proiecte de investitii aveti in vedere sa derulati in 2024?
- Un alt proiect pe care il avem in vedere in 2024 si pentru care dorim sa depunem documentatia specifica va fi unul de digitalizare. De asemenea, suntem foarte preocupati de protectia mediului si de reciclare, mai ales ca atunci cand aplicam pentru proiectele finantate din fonduri europene, exista recomandari in acest sens. Ne-am propus, de asemenea, ca in 2024 sa obtinem o majorare a cifrei de afaceri cuprinsa intre 3% si 4%, dupa ce, in 2023, am reusit sa ne mentinem rezultatele financiare la valoarea de 12,7 milioane de lei, inregistrata in 2022.
- Indicati care sunt principalele dificultati intampinate, in ultimul timp, pe piata de profil.
- Putem spune ca, in ultima perioada, am fost afectati in derularea activitatii de dificultati generate de factorii politici, economici sau de aspecte geopolitice, respectiv de conflictele armate din Ucraina si Israel. Un aspect pozitiv ar fi acela ca, in 2024, a fost inregistrata o stagnare a preturilor la materiile prime. In general, climatul de afaceri este destul de nesigur in acest moment in Romania, insa ne-am propus sa ne axam cu precadere pe efectuarea de livrari pe plan zonal, unde vizam dezvoltari imobiliare, precum case si imobile multietajate, ce sunt planificate sa se construiasca in cursul lui 2024.
- Precizati cum va desfasurati activitatile de distributie si productie.
- Ne distribuim produsele in principal pe plan zonal, de la magazinele proprii din localitatile Targoviste, Campina si Pucioasa, precum si prin intermediul retelei proprii de aproximativ 25 de dealeri, activi in judetele Dambovita, Prahova si Ilfov. Totodata, aproximativ 40% din productia proprie de ansambluri termoizolante din PVC si aluminiu este livrata pe pietele externe din Italia, Franta, Belgia si Germania. Odata cu finalizarea noului proiect de investitii, avem in vedere sa facem modificari si in ceea ce priveste operatiunile de distributie. In prezent, activitatea proprie consta in productia de tamplarie din PVC (cu o contributie de 60% la cifra totala de afaceri) si aluminiu (35%), precum si in realizarea de geam termoizolant fabricat, in principal, pentru uzul propriu, precum si pentru alti producatori de ferestre si usi termoizolante colaboratori. In procesul de executie a ansamblurilor, utilizam profile Salamander si Cortizo, feronerie Roto NT si G-U, precum si sticla Saint-Gobain.     
 
       
 
ABONARE REVISTE
SISECAM
rehau
TSV
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left