Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 17 Iunie 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - SCUDO SERV: Putine proiecte de mari dimensiuni pe segmentul aluminiului
SCUDO SERV: Putine proiecte de mari dimensiuni pe segmentul aluminiului
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 16 Mar 2018 06:00
Clientii companiei Scudo Serv au solicitat, in ultimul timp, pe segmentul tamplariei din aluminiu, in principal produse in nuante de gri si maro, precum si ansambluri de inalta calitate, la preturi cat mai mici. „Ferestrele, usile si peretii cortina pe care le fabricam sunt realizate, in principal, cu profile Alumil sau Schuco si feronerie de sistem, insa, la cererea clientilor, putem prelucra orice marca de profile. Segmentul executiei tamplariei din aluminiu si a peretilor cortina are o contributie de 20% la realizarea cifrei de afaceri (dintre care peretii cortina reprezinta 15%), diferenta revenind executiei tamplariei din PVC (20%), celei din lemn stratificat (15%) si comercializarii de sisteme de umbrire (jaluzele si rulouri), usi de garaj, mobilier si structuri din materiale Isopan pentru hale industriale (25%). In domeniul tamplariei din aluminiu, una dintre cele mai semnificative dificultati este aceea ca pe piata poate fi remarcata o lipsa acuta de proiecte mari, in timp ce lucrarile de dimensiuni medii si mijlocii sunt insuficiente. De asemenea, preturile sunt subdimensionate, in timp ce angajatii doresc majorari semnificative de venituri pe care nu le putem sustine, motiv pentru care multi dintre acestia aleg sa plece din tara. In general, numarul de proiecte pe acest segment de activitate ramane, totusi, constant”, a precizat Constantin Petre, directorul de productie al firmei.
Compania Scudo Serv, cu sediul in Ploiesti, a inregistrat, in cel mai recent exercitiu fiscal pentru care exista date oficiale, o cifra de afaceri de 5,4 milioane de lei. Informatii suplimentare, la www.scudo.ro
 
ABONARE REVISTE
rehau
SISECAM
TSV
Editia
MAI 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left