Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 03 Iunie 2023
TSV
Home
SPECTRUM INDUSTRIES: Imbunatatirea dotarii tehnologice
Producatori de tamplarie Publicat de Ovidiu Stefanescu 16 Iul 2012 13:14
Compania Spectrum Industries, din Bucuresti, este unul dintre cei mai importanti procesatori de sticla din Romania. Dotarea tehnologica a fimei - care face posibila prelucrarea vitrajelor in cele mai complicate modalitati, utilizand solutii tehnice de ultima generatie - a fost recent imbunatatita, asigurand realizarea de comenzi pentru proiecte de amploare atat pe plan national, cat si mondial. Pentru a prezenta situatia actuala existenta la nivelul societatii si a prefigura perspectivele de dezvoltare ale bransei pe termen scurt/mediu, este prezentata, in continuare, opinia directorului general al companiei, Silviu Ioan.
 
 * Silviu Ioan, director general al Spectrum Industries: "Dupa cum deja si-a obisnuit partenerii, compania noastra promoveaza cele mai noi inovatii din domeniul vitrajelor. Una dintre solutiile interesante, disponibile in acest moment, este constituita de sticla rezistenta la foc, care a fost deja testata in cadrul laboratorului INCERC - Bucuresti. In acest moment, detinem certificate pentru sistemele de etansare la fum E 30, E 45 si E 90, precum si pentru modelul EI 60 (cu proprietati de etansare si termoizolare). De asemenea, se afla in proces de incercare modelele rezistente la foc EI 120 si EI 240, urmand ca in luna iulie a.c. sa fie definitivat intregul proces de agrementare. In acest moment, exista pe piata de profil solutii tehnice avansate, ce permit executia unor usi avand performante optime si speram sa demaram parteneriate reciproc avantajoase cu furnizorii de repere din aluminiu, in vederea promovarii unor produse cu proprietati corespunzatoare de performanta. O alta noutate in ceea ce priveste activitatea Spectrum Industries este legata de finalizarea procesului de dare in functiune a doua noi linii de securizare. In primul rand, este vorba despre echipamentul ce permite aplicarea tratamentului termic unor foi de sticla cu lungime de 8 metri si latime de 2,5 metri. In al doilea rand, dispunem de un utilaj foarte performant destinat securizarii elementelor din sticla curbata, putand realiza geamuri cu dimensiuni de 5.000 x 2.500 mm, avand o raza minima de 1.100 mm. Procesarea se realizeaza in sistem de convectie completa («full convection»), ceea ce constituie o tehnologie inovatoare in domeniu, permitand securizarea foilor de sticla avand o emisivitate de pana la 0,02. Deja cuptorul a fost testat utilizand sticla Guardian Neutral 41/23, iar rezultatele sunt exceptionale. In prezent, toate verificarile au fost incheiate, societatea noastra fiind pregatita sa livreze sticla din categoria respectiva atat pentru proiectele realizate in Romania, cat si pentru obiective din afara granitelor tarii".
 
SISECAM
rehau
EDGETECH
2021-video-fer
TOP-500-PRODUCERS
In curand apare editia
MAI 2023!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza