Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 19 Aprilie 2024
Hilti
Home
SPECTRUM INDUSTRIES: Strategie de orientare spre proiecte de amploare
Producatori de tamplarie Publicat de Ovidiu Stefanescu 17 Iun 2010 13:13
Compania Spectrum Industries, din Bucuresti, este unul dintre cei mai importanti procesatori de sticla din Romania. Dotarea de exceptie a fimei - care face posibila prelucrarea vitrajelor in cele mai complicate modalitati, utilizand solutii tehnice de ultima generatie - asigura realizarea de comenzi pentru proiecte de amploare atat pe plan national, cat si mondial. Pentru a prezenta situatia actuala existenta la nivelul societatii si a prefigura perspectivele de dezvoltare ale bransei pe termen scurt/mediu, este prezentata, in continuare, opinia directorului general al companiei.
 
Silviu Ioan, director general al Spectrum Industries: "Strategia implementata in ultimii ani a presupus orientarea preponderenta spre proiecte de mari dimensiuni, ce implica un grad complex de prelucrare a sticlei. Astfel, am renuntat executia geamului termoizolant cu structura clasica (4-16-4), intrucat fragmentarea comenzilor ar fi constituit un impediment in calea abordarii optime a contractelor foarte mari. De asemenea, un impuls extraordinar a fost dat livrarilor de numarul important de comenzi venite de pe piete externe, in special din Franta, Austria, Olanda, Bulgaria etc. Societatea noastra este recomandata, in primul rand, de proiectele deosebite pe care le-a realizat. In al doilea rand, oricine ne viziteaza si ia contact direct cu tehnologiile pe care le avem in exploatare isi da seama ca suntem un partener demn de incredere. Dintre lucrarile deosebite pentru care am livrat vitraje in ultima perioada, se remarca Glass House si Cathedral Plaza - Bucuresti, Petrom City - Straulesti etc. Estimam ca, in perioada urmatoare, pe o piata caracterizata de grave manifestari de indisciplina financiara, cele mai multe companii specializate in prelucrarea sticlei vor avea probleme deosebite, vulnerabile fiind acele societati care nu au realizat investitii in dezvoltare. Spectrum Industries va continua sa se orienteze spre calitate. De asemenea, ca intotdeauna, ne vom adresa in special acelor segmente de piata de tip «high-end», ai caror factori de decizie formuleaza comenzi ce nu pot fi sustinute de competitori. O alta modificare a politicii de fabricatie este aceea ca am decis abordarea fiecarui proiect in integralitatea sa, fara a intercala si alte lucrari in perioada de procesare a acestuia. Prin aceasta strategie, consideram ca vom reusi sa gestionam in mod optim actuala criza economica si chiar ne vom consolida pozitia de lider al pietei de profil".
 
SISECAM
rehau
ABONARE REVISTE
TSV
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left