Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 27 Mai 2022
2022-FensterbauFrontale
Home - INDEX COMPANII - AGER SRL
PAGINA PERSONALIZATA


AGER SRL

AGER SRL

Adresa: Str. Mihai Viteazu nr. 324, Intorsura Buzaului, Judet Covasna
Telefon: 0267-370.461
Fax: 0267-370.461
Mobil: 0762-200.005
E-mail: unikat@unikat-group.com
Web site: www.unikat-group.com
Domenii: Tamplarie din PVC | Tamplarie din aluminiu
Descriere activitate
Producator de tamplarie termoizolanta din PVC si Aluminiu.
Prezentare companie/institutie
UNIKAT GRUP intentioneaza sa-si consolideze pozitia pe piata
 
 
 
 
 
 
Gabriel Muntean (39 de ani)
Functia/Firma: Chief Executive Officer, UNIKAT Grup;
Experienta profesionala: 17 ani in domeniul tamplariei termoizolante.
 
Producatorul de tamplarie termo­izolanta din PVC/aluminiu si geam termoizolant UNIKAT Grup va inaugura, anul acesta, o noua sectie destinata executiei tamplariei din aluminiu, amenajarea si achizitia utilajelor realizandu-se din fonduri proprii. De asemenea, dupa cum declara Gabriel Muntean, Chief Executive Officer in cadrul UNIKAT Grup, anul 2020 va coincide cu dezvoltarea activitatii pe piata natio­nala si cu atingerea tintei de crestere a cifrei de afaceri cu aproximativ 20% in raport cu valoarea de aproximativ cinci milioane de euro din 2019.
 
- Prezentati principalele categorii de produse pe care le propuneti spre achizitie colaboratorilor?
- Producem si comercializam, in principal, ferestre si usi termoizolante din PVC (in proportie de 80% din total) si aluminiu (15%), precum si geam termoizolant dublu si triplu si alte categorii de produse din sticla (balustrade, sisteme pentru compartimentari), asigurand inclusiv servicii de sablare a sticlei. Vitrajele sunt fabricate in regie proprie, cu sticla Saint-Gobain, iar anul acesta ne-am propus sa ne majoram productivitatea in domeniul respectiv. Ansamblurile din PVC de la UNIKAT integreaza profile Salamander sau Gealan si feronerie Maco, iar cele din aluminiu, repere Schuco sau Cortizo. Pentru executia ferestrelor si usilor din PVC detinem o capacitate de productie de 240 de unitati/zi, iar acestea sunt disponibile in cinci game - Colosseum, Elba, Eiffel, Alpina si Unikat Kubus. Tamplaria din PVC se livreaza si la export, unde o adaptam conform cerintelor fiecarei piete in parte.
- Cum a evoluat cererea pentru ansamblurile termoizolante din PVC?
- In primul rand, am remarcat o crestere a cererii pentru ferestre realizate intr-o diversitate de culori. Daca pana acum beneficiarii ne solicitau doar 3-4 folii, mai nou aleg nuante din toata paleta de culori. In al doilea rand, am remarcat o crestere destul de mare a cererii pentru produsele exclusiviste. Proiectele cele mai numeroase in care ne-am implicat in ultimul timp au fost reprezentate de ansamblurile rezidentiale, dezvoltate pe plan national.
- Detaliati modul in care asigurati distributia produselor proprii.
- Ansamblurile termoizolante pe care le fabricam ajung pe tot teritoriul tarii, iar in 2019 aproximativ 50% dintre acestea au fost exportate in principal in Italia, Germania, Franta si Austria, dar si in Elvetia, Spania si Olanda, intr-o pondere mai redusa. In aceste tari, activitatile de distributie se realizeaza atat prin vanzari directe catre beneficiari, cat si prin intermediul antreprenorilor si dealerilor locali. Consider ca exportul ofera, in continuare, oportunitati excelente de afaceri pentru producatorii romani, iar cu cat produsele lor vor fi mai performante si se vor ridica la nivelul celor disponibile pe pietele locale, nivelul livrarilor externe autohtone va creste.
(articol aparut in revista Fereastra, editia Ianuarie/Februarie 2020)

Produse & tehnologii

ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
rehau
2021-video-fer
Meesenburg
SISECAM
TOP-500-PRODUCERS
A aparut editia
MAI 2022!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza
Culisante cu ridicare SUKI
dualsoft
nhdp
DECEUNINCK

Parteneri

ROTO
ALUPROF
trocal
VBH
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE