Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 16 Ianuarie 2019
GHID de INSTALARE
PAGINA PERSONALIZATA

IZOTEC GROUP

IZOTEC GROUP
Adresa: Str. Gheorghe Caranfil nr. 2, Savinesti, Judet NEAMT
Telefon: 0233/221.072
Fax: 0233/281.122
E-mail: office@izotec.ro
Web site: www.izotec.ro
Domenii: Tamplarie din PVC
Descriere activitate
producator de ferestre si usi din PVC cu profil Gealan
Prezentare companie/institutie
 
IZOTEC GROUP a inceput in anul 2004 productia de tamplarie PVC, in orasul Piatra Neamt.
Cerintele in crestere ale pietei au impus in scurt timp necesitatea extinderii capacitatilor de productie. Astfel, dupa numai 3 ani, Izotec Group si-a relocat activitatea intr-un spatiu generos, de 20.000 mp, situat la 10 km de oras (actualul sediu din localitatea Savinesti, judetul Neamt).
Aici s-au inaugurat in anii 2007- 2008, doua unitati independente de productie, echipate cu utilaje moderne si performante, in masura sa execute tamplaria PVC la un nivel ridicat de calitate.
Acest ritm rapid de dezvoltare a adus compania Izotec in aria selecta a celor mai importanti producatori de tamplarie PVC din Romania.
Anul 2017 a marcat o noua etapa, extrem de importanta pentru dezvoltarea companiei, prin deschiderea celei de a treia unitati de productie proprie, echipata cu cel mai modern utilaj de prelucrare a tamplariei PVC din Romania. Centrul de debitare si prelucrare Schirmer este unic in acest moment ca si performante tehnologice oferite de producatorii autohtoni, si permite realizarea a 300 de ferestre in 8 ore.
In acest moment, valoarea totala a investitiilor realizate de companie se ridica la 8 milioane de euro, un sfert din aceasta valoare fiind alocat doar pentru ridicarea si echiparea celei de-a treia hale de productie.
 
Managementul companiei Izotec Group se ghideaza dupa cateva principii esentiale:
- Tratam angajatii corect si in mod egal, le respectam drepturile de baza
- Actionam etic si cu integritate in relatiile de afaceri
- Protejam mediul inconjurator si folosim tehnologii inofensive
- Ne pasa de comunitatea in care activam
Misiunea companiei Izotec este de a oferi clientilor sai produse si servicii de calitate superioara si siguranta in utilizare. Este prioritar pentru Izotec sa construiasca relatii durabile cu clientii sai, in masura sa ne recomande in timp unui segment cat mai larg de consumatori.
Portofoliul de produse Izotec include o paleta larga de ferestre si usi din tamplarie PVC, de la modele cu tehnologii inovatoare, adecvate inclusiv pentru case pasive, pana la solutii avantajoase, cu un bun raport pret/ calitate.
 
Principalele game de produse sunt:
- IzoElite- powered by Gealan
- IzoKlass- powered by Kömmerling
- IzoConfort- powered by Gealan
- IzoSense- powered by Trocal
Noua colaborare cu unul din liderii mondiali in productia de profile PVC face parte din strategia de dezvoltare a IZOTEC GROUP. Marcile Trocal si Kömmerling detinute de Profine contribuie cu succes la diversificarea portofoliului de solutii pentru ferestre si usi IZOTEC, si ne permit sa oferim constant produse de calitate superioara clientilor nostri. In paralel, Izotec Group continua colaborarea de peste 13 ani cu grupul Gealan, fiind de altfel si cel mai stabil si cunoscut partener al acestuia in Romania.
Atentia pentru calitatea produselor proprii este extrem de importanta pentru Izotec, fapt confirmat si de certificarile obtinute de compania noastra din partea institutiilor avizate din tara si din Europa.
Ferestrele Izotec sunt testate permanent de institutiile avizate si obtin parametri excelenti la aceste evaluari. Aceste rezultate le pozitioneaza in cele mai inalte clase de performanta.
Putem afirma cu mandrie ca suntem primul producator de tamplarie PVC din Romania care a obtinut inca din anul 2008, permisiunea de a aplica marcajul CE pe produsele proprii. Certificarea este data de cel mai important institut de specialitate din domeniu, IFT Rosenheim din Germania. Marcajul CE este obligatoriu pentru produsele exportate in Uniunea Europeana, si in acelasi timp confirma, pe plan intern, calitatea si performantele superioare pe care le ofera produsele realizate de Izotec Group.
In 2018 se implinesc 10 ani de la obtinerea primei certificari pentru marcaj CE din partea IFT Rosenheim.
 
Solutiile pentru ferestre si usi Izotec sunt indicate pentru orice tip de constructie moderna sau proiect de renovare, si se remarca prin:
- Excelente proprietati termoizolante, testate si certificate IFT.
- Durabilitate si stabilitate remarcabila
- Rezistenta ridicata la efractie
- Design modern, adaptat la stilul arhitectural actual
- Inovatie si diversitate
- Garantie extinsa
Aceste avantaje fac diferenta intre o companie preocupata sa dezvolte relatii durabile cu clientii sai si micile ateliere de cartier care cauta profit cu orice pret, si fara preocupare fata de nevoile reale ale consumatorilor.
 
 
Ansambul rezidential Tei (Andos) Piatra Neamt           Ansamblu rezidential Cartierul Solar Bucuresti
   
Dinamic 92 - sediu companie                                          Pensiune Casa Drumetului- Neamt        
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
                                  
Bico Industries - sediu companie                                   Proinvest - sediu companie                  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Micromedica - clinica medicala Piatra Neamt               Bucegi - complex comercial Piatra Neamt
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Roma - renovare complex cladiri in stil rustic              Normandia - renovare  cladire cu arhitectura
                                                                                           traditionala
 

         
                     
IZOTEC GROUP: Italia este cea mai frecventa destinatie de export
 
 
 
 
 
 
Ciprian Chelariu (41 de ani)
Functia/Firma: Functia/Firma: CEO, Izotec Group;
Experienta profesionala: 15 ani in domeniul tamplariei termoizolante.
 
Unul dintre principalele obiective ale anului 2018, in jurul caruia se va focaliza activitatea producatorului de tamplarie termoizolanta Izotec Group, este reprezentat de cresterea numarului proiectelor realizate cu noua gama de tamplarie termoizolanta „IzoKlass - powered by Kömmerling”. Furnizorul german Profine, cu marca sa Kömmerling, prezenta pe piata de peste 100 de ani, este recunoscut la nivel mondial pentru calitatea premium a sistemelor de ferestre si usi din PVC pe care le promoveaza, livrand profile pentru constructiile viitorului. De asemenea, un alt punct strategic important al Izotec, pe termen mediu, consta in cresterea cotei exportului, care ar trebui sa genereze pana la 20% din incasarile totale, iar in vederea atingerii sale, managerii societatii vor urmari, in intervalul 2018-2020, sa-si consolideze pozitia in tarile unde sunt in derulare relatii comerciale de durata si sa intre pe noi piete.
 
-Detaliati modul in care se deruleaza activitatea pe pietele externe.
-Una din tarile in care livram, constant, tamplarie din PVC este Italia, unde accentul pe calitate, atentia la detalii si flexibilitatea la solicitarile specifice ale beneficiarilor sunt atuurile principale care fac ca tamplaria Izotec sa fie una din primele alegeri in echiparea proiectelor din peninsula. Fie ca este vorba despre cartiere rezidentiale, de renovari cu pastrarea stilului arhitectonic original sau de locuinte individuale, ferestrele si usile Izotec sunt preferate de partenerii din Italia, pentru o serie de avantaje concrete pe care le ofera. Este vorba despre profilele de calitate, culorile variate la infoliere si design-ul modern, sticla utilizata, gama de accesorii specifice arhitecturii italiene si raportul excelent calitate - performante tehnice - pret. Ponderea cea mai mare in personalizarea proiectelor din Italia o are gama IzoConfort - powered by Gealan, urmata de gama IzoElite - powered by Gealan si IzoSense - powered by Trocal.
-Cum se desfasoara procesul de productie a tamplariei Izotec?
-Ansamblurile termoizolante Izotec sunt executate conform standardelor in vigoare, cu utilaje moderne, asistate de calculator, utilizand materiale de calitate superioara furnizate de producatori de top din domeniu. De asemenea, ferestrele Izotec sunt verificate si certificate periodic de cel mai important institut din Europa - Institutul pentru Tehnica Ferestrelor (IFT) Rosenheim, din Germania, la care se adauga faptul ca toate produsele detin marcajul CE, obtinut de firma noastra prin forte proprii si nu doar prin preluarea certificarilor asigurate de furnizorii de profile.
-Care sunt materialele folosite la fabricarea ansamblurilor?
-Profilele pe care le utilizam - si care au performante de top - poarta marcile Gealan, Trocal si Kömmerling. De asemenea, pentru echiparea standard, utilizam sticla de inalta siguranta, respectiv feronerie Winkhaus (Germania), care, prin piesele din otel rezistente la efractie pe care le include, contribuie la cresterea gradului de siguranta a locuintei. Totodata, pentru asigurarea unei aerisiri corespunzatoare, ferestrele Izotec sunt prevazute in varianta standard cu sisteme de microventilatie in patru trepte.
(articol aparut in revista Fereastra, editia Noiembrie/Decembrie 2017)

Produse & tehnologii

Lucrari de referinta

Stiri & Comunicate

ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
13503 de articole in baza de date
INOUTIC

Autentificare

Revista Fereastra editia nr. 139 (Noiembrie-Decembrie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
SIMONSWERK
07-10 feb 2019 BAUEN & Wohnen Salzburg, AT
08-11 feb 2019 INFACOMA - Expozitie ... Maroussi, GR
12-15 feb 2019 BUDMA - International ... Poznan, PL
14-17 feb 2019 BAUEN & Energie Viena, AT
21-03 mar 2019 BATIBOUW - Exhibition... Bruxelles, BE
27-01 mar 2019 WORLD Sustainable Ener... Wels, AT
27-02 mar 2019 IBF - Targul Internati... Brno, CZ
01-03 mar 2019 Energiesparmesse World... Wels, AT
06-09 mar 2019 PENCERE - Instanbul Wi... Instanbul, TR
06-09 mar 2019 DOOR EXPO Instanbul, TR
06-09 mar 2019 Bulgaria Building Week Sofia, BG
06-09 mar 2019 EURASIA Glass Fair Instanbul, TR
11-15 mar 2019 ISH - Targ de material... Frankfurt, DE
13-16 mar 2019 MADE Expo Milano, IT
14-17 mar 2019 ROMTHERM - Expozitie ... Bucuresti, RO
14-17 mar 2019 MOBILA Expo Bucuresti, RO
14-17 mar 2019 CONSTRUCT - AMBIENT Ex... Bucuresti, RO
20-23 mar 2019 AMBIENT CONSTRUCT & IN... Cluj-Napoca, RO
26 mar 2019 CITIES OF TOMORROW #7 Bucuresti, RO
28 mar 2019 14th Annual EuropaProp... Bucuresti, RO
03-07 apr 2019 CONSTRUMA - Utilaje, e... Budapesta, HU
03-06 apr 2019 MOLDENERGY Chisinau, MD
03-06 apr 2019 MOLDCONSTRUCT Chisinau, MD
08-14 apr 2019 BAUMA 2019 Munchen, DE
12-19 apr 2019 ROENERGY - Expozitie i... Bucuresti, RO
16-18 apr 2019 S-E European Exhibitio... Sofia, BG
21-24 apr 2019 ROMHOTEL Bucuresti, RO
24-25 apr 2019 RENEXPO WATER & ENERGY... Belgrad, RS
14-17 mai 2019 INVENTIKA - Salon de i... Bucuresti, RO
14-17 mai 2019 KYIV WORLD BUILD Kiev, UA
14-17 mai 2019 METAL SHOW & TIB 2019... Bucuresti, RO
14 mai 2019 EURO-FEREASTRA - Confe... Bucuresti, RO
14 mai 2019 EURO-CONSTRUCTII: Conf... Bucuresti, RO
15-17 mai 2019 INTERSOLAR München, DE
21-24 mai 2019 INTERZUM - Furniture p... Koln, DE
23-24 mai 2019 Conferinta Nationala a... Constanta , RO
26-29 mai 2019 CLIMA 2019 - Scientifi... Bucuresti, RO
27-29 iun 2019 TAMPERE - The Glass Pe... Tampere, FI
10-12 sep 2019 Composites Europe 2018 Stuttgart, GE
18-19 sep 2019 IEAS Bucuresti, RO
18-22 sep 2019 BIFE-SIM - Targ de mob... Bucuresti, RO
21-22 sep 2019 PHI - 23'st Internatio... Gaobeidian, CN
23-25 sep 2019 EXPOAPA - Danube Easte... Bucuresti, RO
23-27 sep 2019 CERSAIE Bologna, IT
01-04 oct 2019 VITRUM Milano, IT
24 oct 2019 7th Annual EuropaPrope... Warszawa, PL
30-03 nov 2019 INDAGRA - Targ interna... Bucuresti, RO
04-08 nov 2019 BATIMAT Paris, FR
06-07 nov 2019 Architect@work Munich, DE
04-05 dec 2019 Architect@work Düsseldorf, DE