Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 02 Aprilie 2023
ABONARER REVISTE
PAGINA PERSONALIZATA


TERMOEXPRESS TRADING

TERMOEXPRESS TRADING

Adresa: DN1 Km 488+300, sat Luna de Sus, Florești, Judet Cluj
Telefon: 0371-384.050
Fax: -
Mobil: 0755 835 438
E-mail: contact@termoexpress.ro
Web site: www.termoexpress.ro
Domenii: Tamplarie din PVC | Tamplarie din aluminiu
Descriere activitate
Producator si exportator de tamplarie termoizolanta din: aluminiu, lemn stratificat, PVC; Sisteme de umbrire
Prezentare companie/institutie
TERMO EXPRESS TRADING a lansat gama Pure Handle, in contextul pandemiei
 
 
 
 
 
 
Ovidiu Tomoiaga (42 de ani)
Functia/Firma: General Manager, Termo Express;
Experienta profesionala: 20 ani in domeniul tamplariei termoizolante.
 
Prezenta pe piata nationala din anul 2007, compania Termo Express Trading (judetul Cluj) este activa in domeniul productiei de usi si ferestre din aluminiu, PVC, lemn stratificat, sisteme de umbrire si de inchidere, precum rulouri, usi (automate si de garaj) si accesori. Potrivit lui Ovidiu Tomoiaga, General Manager in cadrul Termo Express, incepand cu anul 2013 firma si-a creat propriul serviciu de transport, avand in prezent si o retea stabila de distribuitori, extinsa in Europa. Peste 90% dintre beneficiarii societatii provin actualmente din Franta, Belgia, Elvetia, Italia, Germania si Irlanda.
 
- Care au fost obiectivele de dezvoltare a firmei in 2020?
- Principalul obiectiv al acestui an a fost reprezentat de consolidarea pozitiei de producator important de tamplarie termoizolanta pe pietele din Uniunea Europeana, prin modernizarea capacitatii de fabricatie. De asemenea, ne-am propus sa ne dezvoltam parteneriatele care sunt in derulare cu colaboratorii Porte Royale (Italia), impreuna cu care fabricam usi rezidentiale si cu Pure Handle (Marea Britanie), companie prin intermediul careia distribuim manere antimicrobiene. Din punct de vedere financiar, pana la finalul exercitiului financiar curent, estimam o crestere optimista in contextul pandemiei fata de 2019 cand rezultatele financiare au atins nivelul de 9,6 milioane de lei.
- Ce puteti sa ne spuneti despre gama Pure Handle?
- Am inclus aceasta gama in portofoliul propriu ca o necesitate in contextul actualei crize sanitare internationale, iar in numai cateva luni, a devenit indispensabila in preventia infectiilor pentru toti colaboratorii. Ulterior, am extins aplicarea tratamentului antimicrobian Pure Handle si la gama proprie de usi rezidentiale Porte Royale, pe intreg sistemul acestora, respectiv toc, panel si feronerie. Rezultatul - acelasi produs premium, dar mai sigur pentru sanatate! Spitalele din Cluj-Napoca au fost primele care au beneficiat de avantajele uimitoare ale noilor manere de usi Pure Handle. De asemenea, la inceputul pandemiei, am montat manere antimicrobiene Pure Handle la toate usile din fabrica proprie.
- Precizati masurile adoptate pentru a contracara efectele negative ale pandemiei.
- La inceputul crizei sanitare din Romania, activitatile proprii zilnice nu au fost afectate, birourile de ofertare si proiectare, precum si departamentele de productie lucrand in regim normal. Am continuat sa facem stocuri de materie prima si am cerut furnizorilor garantii suplimentare cu privire la livrarea lor la termen. Am adoptat masuri speciale pentru siguranta angajatilor si a transportatorilor si am desemnat un manager care sa monitorizeze atent respectarea acestora. In continuare, facem tot ce este nevoie pentru a avea grija de noi si de cei din jur. In acelasi timp, schimbarile de trend si de mentalitate, presiunea economica si recalibrarea intereselor ne provoaca permanent sa ne reinventam, interesul pentru inovatie fiind insa o constanta in activitatea proprie, la fel ca si acordarea permanenta de servicii de consultanta specializata.
(articol aparut in revista Fereastra, editia Noiembrie/Decembrie 2020)

Stiri & Comunicate

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
SISECAM
rehau
2021-video-fer
TSV
TOP-500-PRODUCERS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza