Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 27 Noiembrie 2021
TERAPLAST
Home - INDEX COMPANII - TERMOPLAST SRL ROMAN
PAGINA PERSONALIZATA


TERMOPLAST SRL ROMAN

TERMOPLAST SRL ROMAN

Adresa: Str. Aleea Plopilor nr. 1, Roman, Judet Neamt
Telefon: 0233-743.970
Fax: 0233-743.971
Mobil: 0752-008.803
E-mail: office@termoplast2000.ro
Web site: www.termoplast2000.ro
Domenii: Tamplarie din PVC | Tamplarie din aluminiu
Descriere activitate
Producător de tâmplărie termoizolantă cu profile PVC - Rehau și profile din Aluminiu - Cortizo. Unitate proprie de geam termoizolant. Secții de înfoliere și arcuire profile.
Prezentare companie/institutie
TERMOPLAST: Productie axata pe executia de ansambluri premium
 
 
 
 
 
 
Catalin Neculai (40 de ani)
Functia/Firma: manager, Termoplast;
Experienta profesionala: 17 ani in domeniul tamplariei termoizolante.
 
In unitatea de productie a companiei Termoplast (din judetul Roman) se executa cu precadere - in proportie de peste 40% din totalul productiei - ansambluri termoizolante cu un grad sporit de complexitate, precum arcade, culisante cu ridicare, unitati cu rame speciale etc. In cadrul fabricii se realizeaza ferestre si usi din PVC si aluminiu care integreaza profile Rehau, Cortizo sau Schüco, feronerie Maco sau Roto si geam termoizolant realizat in unitatea proprie de productie. Termoplast detine propria fabrica de geam termoizolant cu o capacitate de productie ce se situeaza la nivelul de 400/500 piese/schimb, in timp ce capacitatile de fabricatie pentru ansamblurile din PVC sunt utilizate in proportie de 80% in anumite luni si 100% in altele.
 
- Ce detalii puteti oferi despre activitatea productiva a firmei?
- Fabrica de geam termoizolant este echipata cu doua linii de debitare a sticlei, un robot de indoit distantierul din aluminiu, o statie de incarcare a sitei moleculare si o linie de spalare/asamblare cu introducere a gazului de argon in presa. In domeniul tamplariei din PVC, punem la dispozitia partenerilor in special ferestre si usi din gama premium care integreaza profile cu 6/7 camere de izolare, au adancime constructiva cuprinsa intre 80 mm si 86 mm, sudura invizibila, pachet termoizolant din trei sticle si seturi de feronerie din clasa WK2 de siguranta.
- Indicati care sunt masurile adoptate pentru dezvoltarea activitatii in ultimul timp.
- Strategia adoptata in cadrul firmei in ultimul timp s-a axat, in principal, pe dezvoltarea echipei de lucru, intrucat consideram ca cea mai importanta resursa a firmei este cea umana si, daca angajatii nostri sunt fericiti, la fel sunt si clientii. Totodata, incepand din decembrie 2016, am demarat un proces de optimizare a productiei cu sprijinul unei companii specializate de consultanta, urmand ca, in 2017, sa realizam o investitie in valoare de 1,6 milioane de euro care presupune constructia si utilarea unei hale de productie, cu o suprafata de 1.500 mp. O alta componenta importanta a activitatii este reprezentata de consolidarea parteneriatelor cu colaboratorii pe termen lung pe care ii avem. Un proiect care ne este foarte drag si care a fost demarat anul trecut este campania «Cu inima larg deschisa», in cadrul careia am furnizat cu titlu gratuit ferestre si usi pentru zece beneficiari cu situatie economica precara. Doua dintre acestea au fost derulate in parteneriat cu asociatia Casa Share, cu care am decis sa continuam colaborarea si in 2017 si sa devenim sponsor pentru segmentul tamplariei termoizolante pentru alte zece case.
- Cum asigurati distributia produselor proprii?
- In cadrul companiei noastre sunt active trei departamente de vanzari bine definite. Este vorba despre departamentul de vanzari indirecte (destinat partenerilor si francizelor din zona Moldovei), cel de vanzari directe (activ in localitatile Roman, Iasi, Vaslui, Gura Humorului si Botosani) si cel de export, intrucat 20% din productia noastra totala ajunge pe pietele din Italia, Franta si Belgia.

(articol aparut in revista Fereastra, editia Martie-Aprilie 2017)

Produse & tehnologii

ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
ghid_montaj
athena_370px
SISECAM
2021-video-fer
rehau
A aparut editia
OCTOMBRIE 2021!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza
 
Culisante cu ridicare SUKI
dualsoft
nhdp

Parteneri

ALUPROF
trocal
ROTO
VBH
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE