Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 17 Iunie 2024
Hilti
Home - INDEX COMPANII - Arcer
PAGINA PERSONALIZATAArcer

Adresa: *, *, Sector *
Telefon: *
Fax: *
Web site: www.arcer.info
Domenii: Tamplarie lemn stratificat
Descriere activitate
Prezentare companie/institutie
ARCER are proiecte de dezvoltare a logisticii si a productiei
 
 
 
 
 
 
Dan Ofrim (36 de ani)
Functia/Firma: administrator, Arcer;
Experienta profesionala: 22 ani in domeniul tamplariei termoizolante.
 
Obiectivul general al companiei Arcer, pentru anul 2020, este mentinerea activitatii de productie a tamplariei din lemn stratificat la un nivel optim. Pe termen mediu, firma intentioneaza sa-si dezvolte spatiile logistice si procesul de fabricatie. In prezent, societatea, cu sediul in judetul Maramures, detine propriile spatii de fabricatie insa, in acelasi centru industrial, sunt disponibile unele noi pe care doreste sa le achizitioneze. Dan Ofrim, administratorul companiei, precizeaza ca, in prezent, cauta o sursa de finantare care sa permita realizarea tranzactiei, care va avea loc cel mai probabil in 2021. Dupa atingerea acestui obiectiv, se are in vedere demararea unui amplu proces de reparatii capitale ale cladirilor, realizarea de modificari ale fluxului tehnologic, achizitia de utilaje (o masina cu comanda numerica) si imbunatatirea capacitatii de productie si a finisajelor.
 
-Care este, in prezent, structura activitatilor specifice firmei?
-In prezent, tamplaria pentru exterior reprezinta aproximativ 30% din totalul livrarilor, cea pentru interior 25%, mobilierul 30%, iar diferenta este reprezentata de confectii de interior/exterior (scari, diferite placari de pereti etc.). Speram ca, in timp, sa majoram volumul livrarilor de tamplarie exterioara. In special la acest capitol, suntem foarte performanti. Livrarile proprii se deruleaza in tara si peste hotare, in cuantum de aproximativ 20% din productia totala si in tari precum Olanda, Germania, Elvetia, Marea Britanie si Ungaria.
- Cum a evoluat cifra de afaceri in 2019 si ce va propuneti din punct de vedere financiar pentru 2020?
- Anul 2019 a fost mai bun decat 2018 si am reusit sa obtinem o crestere de aproximativ 12% a cifrei de afaceri, pana la aproximativ doua milioane de euro. Pentru acest an ne-am fixat o tinta de 2,5 milioane de euro, in crestere fata de 2019.
- Ce impact a avut actuala situatie, marcata de pandemia de Covid-19, asupra companiei?
- In timpul starii de urgenta si a celei de alerta, fabrica noastra nu si-a oprit deloc activitatea. Am ales sa mergem mai departe si sa muncim, desi eram expusi atat din punctul de vedere al sanatatii, cat si al unei anchete epidemiologice. Am avut grija sa respectam toate masurile impuse de autoritati si, din fericire, suntem toti sanatosi. In continuare, ne asteptam la o intensificare a comenzilor incepand cu a doua jumatate a anului in curs.
- Ce efecte credeti ca va avea aceasta pandemie la nivel economic si pe piata nationala de constructii/tamplarie termoizolanta?
- La nivelul pietei constructiilor, nu cred ca vor exista efecte foarte mari. In domeniul ospitalitatii, insa, am observat ca implicarea dezvoltatorilor imobiliari este ceva mai redusa. Pe piata, cererea este mai mare decat oferta in privinta materialelor de constructii. Avand in vedere aceasta situatie, este recomandat ca guvernantii sa demareze proiecte cu finantare europeana si sa inceapa sa investeasca masiv in infrastructura si in reabilitarea cladirilor de patrimoniu.
(articol aparut in revista Fereastra, editia August 2020)

Produse & tehnologii

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
TSV
ABONARE REVISTE
rehau
SISECAM
Editia
MAI 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left