Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 17 Iunie 2024
Hilti
Home - INDEX COMPANII - TEHNOLEMN SRL
PAGINA PERSONALIZATA


TEHNOLEMN SRL

TEHNOLEMN SRL

Adresa: Str. Distributiei nr.24, Sibiu, Judet Sibiu
Telefon: 0372/798.268 , 0269/223.778
Fax: 0269/223.778
E-mail: tehnolemn@tehnolemn.ro
Web site: www.tehnolemn.ro
Domenii: Tamplarie lemn stratificat | Usi de interior
Descriere activitate
Prezentare companie/institutie
TEHNOLEMN a initiat productia de ferestre din lemn-aluminiu
 
 
 
 
 
 
Eugen Mitea (53 de ani)
Functia/Firma: director general, Tehnolemn;
Experienta profesionala: 20 de ani in domeniul tamplariei termoizolante.
 
Anul acesta, compania Tehnolemn din Sibiu s-a implicat in realizarea de tamplarie termorezistenta din lemn, in doua variante - cu structura moderna si clasice. Directorul general al companiei, Eugen Mitea, precizeaza ca, in ultimul timp, clientii ce decid sa achizitioneze ansambluri din lemn prefera ferestre din esente nobile, in detrimentul celor din molid. De asemenea, ferestrele au o contributie de 25% la cifra totala de afaceri a firmei, diferenta revenind usilor (40%), obloanelor (10%), scarilor (10%) si serviciilor de amenajari interioare (15%).
 
- Ce impact a avut pandemia datorata virusului SARS-CoV-2 asupra activitatii companiei?
- Pana in prezent, nu am resimtit puternic impactul pandemiei asupra activitatii firmei, intrucat am avut front de lucru, deruland proiecte demarate in urma cu sase luni. Preconizam insa ca vom resimti aceasta influenta in trimestrele al treilea si al patrulea din 2020.
- Cum a influentat situatia actuala operatiunile de export?
- In perioada ianuarie-iunie 2020 operatiunile de export nu au fost afectate, intrucat, asa cum am precizat anterior, am avut in derulare proiecte incepute anul trecut, insa acestea au scazut in semestrul al doilea din acest an. In 2019, ponderea exporturilor s-a situat la aproximativ 17% din productia totala, iar acestea s-au desfasurat in Germania, Franta si Marea Britanie. In Romania, livrarile se realizeaza in orase importante ale tarii, precum Bucuresti, Cluj-Napoca, Brasov, Baia Mare, Sibiu, Alba Iulia, Targu Mures sau Constanta. Operatiunile de distributie sunt realizate prin intermediul distribuitorilor si prin cel al proiectelor imobiliare, mai precis prin intermediul arhitectilor. Numarul clientilor (atat persoane fizice, cat si companii) a crescut constant, de la un an la altul, iar evolutia optima a fost si rezultatul exigentei tehnice si a viziunii estetice incorporate in fiecare dintre produsele noastre. Incepand cu anul 2012, atat ferestrele din lemn triplustratificat, cat si usile de intrare pe care le producem detin marcajul CE, simbolul recunoasterii depline a eforturilor pe care le depunem pentru satisfacerea cerintelor si viziunii conceptuale a proiectelor de amenajare arhitecturala in care ne implicam, incepand chiar din anul 1994. Atat ferestrele, cat si usile de interior/exterior de la Tehnolemn sunt executate avand forme si dimensiuni strict adaptate cerintelor fiecarui proiect in parte.
- Precizati modul in care au evoluat rezultatele financiare ale firmei in actualul context?
- Obiectivul principal pentru 2020 este acela de a depasi cifra de afaceri din 2019, inregistrand cel putin o crestere usoara de 5% si consider ca tinta respectiva poate fi atinsa, indiferent de context.
- La nivel national, care ar putea fi masurile benefice, pentru redresarea domeniului?
- Cred masura cea mai indicata, benefica si pentru fabricantii de tamplarie din lemn, ar fi demararea unor proiecte guvernamentale si locale (respectiv scoli, spitale sau obiective de infrastructura).
(articol aparut in revista Fereastra, editia Noiembrie/Decembrie 2020)

Produse & tehnologii

Stiri & Comunicate

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
SISECAM
ABONARE REVISTE
rehau
TSV
Editia
MAI 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left