Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 23 Iulie 2024
Hilti
Home - INDEX COMPANII - YTP FENETRE SRL
PAGINA PERSONALIZATA


YTP FENETRE SRL

YTP FENETRE SRL

Adresa: Strada Principala nr. 107/M, Cicarlau, Judet Maramures
Telefon: 0728-901.754
Fax: 0728-901.754
Mobil: 0728-901.754; 0728-901.755
E-mail: fenetres@ipcompany.ro; interplast_bm@yahoo.com
Web site: www.ipcompany.ro
Persoana de contact: George Pop, administrator
Domenii: Tamplarie lemn stratificat
Descriere activitate
*Producator de tamplarie din lemn stratificat, PVC si aluminiu, rulouri, balustrade si usi din sticla.
Prezentare companie/institutie
YTP FENÊTRE: Investitii de 1,5 milioane de euro pentru retehnologizare
 
 
 
 
 
 
Daniela Pop
Functia/Firma: administrator, YTP Fenêtre;
Experienta profesionala: 16 ani in domeniul tamplariei termoizolante.
 
Principalul proiect de expansiune pe care compania YTP Fenêtre (din judetul Maramures) il are in derulare in prezent este reprezentat de achizitia unor noi utilaje pentru executia tamplariei din aluminiu. Daniela Pop, administratorul companiei, precizeaza ca proiectul beneficiaza de finantare din fonduri europene, avand o valoare de 1,5 milioane de euro. Pentru anul in curs, managementul firmei are, de asemenea, in vedere sa obtina o crestere de aproximativ 20% a cifrei de afaceri, in raport cu nivelul de 9,9 milioane de lei inregistrat in 2022.
 
- In ce fel asigurati distributia produselor proprii?
- In proportie de 90%, produsele noastre ajung la export, pe pietele din Franta, Germania, Austria sau Statele Unite ale Americii. Ne distribuim produsele in mod direct, asa cum facem si la nivel national. Anul acesta, pe piata interna am indeplinit preponderent comenzi pentru proiecte finantate din fonduri publice, in timp ce o crestere semnificativa a cererii a fost consemnata la export. In Romania, comenzile au provenit in principal din localitati precum Bucuresti, Iasi, Cluj-Napoca sau Baia Mare, in special pentru ansamblurile termoizolante din lemn stratificat. Am inregistrat insa comenzi in crestere pentru toate categoriile de produse din portofoliul propriu, dar in particular au fost predominante solicitarile pentru ferestrele din aluminiu.
- Cum este structurata, in prezent, activitatea proprie?
- In prezent, suntem implicati in activitati de realizare a tamplariei din aluminiu (cu o contributie de 40% la cifra totala de afaceri), PVC (20%) si lemn stratificat (30%), usi din sticla (10%), balustrade din acelasi material si rulouri. In prezent, pe segmentul tamplariei din PVC, detinem o capacitate de productie de 100 de unitati/zi si lucram cu profile Rehau, pe cel al ansamblurilor din aluminiu putem realiza 60 unitati/zi si utilizam repere Cortizo, iar pentru fabricarea ansamblurilor din lemn stratificat avem posibilitatea fabricarii a 30 unitati/zi, utilizand, in principal, profile din esente de pin, meranti sau stejar, pe care le importam. Folosim sisteme de feronerie Roto si vitraje fabricate de firmele Door Panels (din judetul Satu Mare) si Olin (Brasov). Realizam, in principal, ansambluri premium si intr-o mai mica masura economice, toate activitatile de productie respectand cele mai inalte standarde europene de calitate. Reusim, totodata, sa asiguram un raport optim calitate-pret pentru produsele proprii si preturi competitive pe plan international.
- Care au fost problemele care v-au afectat cel mai mult activitatea?
- Dintre problemele care au afectat, de altfel, activitatea tuturor companiilor din domeniu, cea mai grava a fost - si este in continuare - cresterea preturilor la energie. Din acest motiv, am finalizat, recent, un proiect finantat din fonduri europene, care a presupus instalarea de panouri fotovoltaice, iar acestea ne asigura, in prezent, aproximativ 70% din necesarul de energie electrica. Suntem o firma activa pe piata nationala din anul 2012 si avem, actualmente, o echipa formata din 30 de angajati.
(articol aparut in revista Fereastra, editia Octombrie 2023)

Produse & tehnologii

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
SISECAM
ABONARE REVISTE
TSV
rehau
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left