Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 26 Mai 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - TEHNIC CLIMA vizeaza pentru anul 2024 o majorare cu 10% a cifrei de afaceri
TEHNIC CLIMA vizeaza pentru anul 2024 o majorare cu 10% a cifrei de afaceri
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 13 Mar 2024 06:00
Firma Tehnic Clima, specializata exclusiv in productia de tamplarie din PVC, a incheiat anul 2023 cu o majorare de aproximativ 7% a cifrei de afaceri in raport cu valoarea de 5,4 milioane de lei inregistrata in 2022, pentru 2024 estimand, de asemenea, obtinerea unei noi majorari de aproximativ 10% a rezultatelor financiare.
„Capacitatea de productie pe care o ating utilajele proprii pentru executia tamplariei termoizolante este de 8.000 mp/ luna. In procesul de executie utilizam profile Rehau (seriile 70, Synego si Geneo) si Gealan (seriile 8000 si 9000), feronerie Maco Multimatic si geam termoizolant fabricat de un producator local, cu sticla Guardian si Saint-Gobain. Cel mai nou model din portofoliul propriu este reprezentat de «fereastra verde» care este un produs ecologic. Pentru a ne pune la curent cu noutatile domeniului, anul acesta avem in vedere sa participam, in calitate de vizitatori, la targul Fensterbau/Frontale, din Nüremberg (Germania). Ferestrele si usile din PVC realizate sunt distribuite, in principal, pe plan zonal (in judetele Cluj, Bihor, Bistrita-Nasaud, Maramures, Satu Mare, Arad, Mures si Salaj), precum si la export (pe pietele din Italia, Franta, Germania, Marea Britanie, Belgia si Austria), unde livram aproximativ 35% din totalul ansamblurilor termoizolante realizate. Unul dintre principalele obiective ale anului in curs este reprezentat de extinderea distributiei in zona in care suntem deja prezenti. Cel mai recent proiect de investitii pe care l-am finalizat a constat in instalarea de panouri fotovoltaice care ne permit nu doar sa ne acoperim tot necesarul energetic, ci si sa livram un surplus de energie in retea. Dificultatea care ne-a afectat cel mai mult activitatea in ultima perioada a fost reprezentata de schimbarea foarte deasa a legislatiei, mai ales in ceea ce priveste impozitarea si cresterea salariilor minime, a caror majorare ne-a fost impusa cu aproximativ 50% in ultimele opt luni. In prezent, echipa proprie include peste 15 angajati, firma noastra fiind prezenta pe piata nationala din anul 2005”, a declarat Cristian Iancau, managerul companiei. Informatii suplimentare, la www.tehnic-clima.ro  
 
    
 
ABONARE REVISTE
TSV
rehau
SISECAM
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left