Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 27 Noiembrie 2021
TERAPLAST
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - TEHNOLEMN are ca obiectiv anual cresterea cifrei de afaceri cu minimum 5%
TEHNOLEMN are ca obiectiv anual cresterea cifrei de afaceri cu minimum 5%
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 10 Iul 2020 05:45
Producatorul Tehnolemn, din Sibiu, realizeaza ferestre din lemn stratificat cu profile din esente de molid, meranti si stejar, feronerie Roto si AGB si geam termoizolant unicameral (din doua foi de sticla) si bicameral (triplu), de la firmele Millenium Glass si TDC. „Productia de ferestre a scazut in trimestrul intai al lui 2020, fata de trimestrul similar din 2019, cu aproximativ 20%. In pofida conditiilor economice si de piata extrem de dificile, anul acesta am demarat productia unei noi categorii sortimentale, respectiv produse cu structura clasica si moderna, termorezistente. In acelasi timp, am remarcat ca beneficiarii de tamplarie din lemn s-au axat, in ultimul timp, catre achizitia de ferestre din esente nobile. Ferestrele comercializate - si care au o contributie de aproximativ 25% la incasarile totale - sunt disponibile intr-o gama diversa de culori, sunt rezistente la factorii de mediu, asigura izolare fonica si termica de exceptie si diversitate in privinta formelor, ceea ce garanteaza, in cazul cladirilor istorice, pastrarea neschimbata a fatadelor. Chiar daca situatia pietei de profil este destul de grea, ne-am propus ca anul acesta sa obtinem o crestere de cel putin 5% a cifrei de afaceri, in conditiile in care si in 2019 am inregistrat o majorare a rezultatelor financiare in raport cu 2018”, a precizat Eugen Mitea, directorul general al Tehnolemn.
Livrarile produselor de la Tehnolemn se realizeaza la nivel national, atat direct catre proiecte imobiliare, cat si prin intermediul dealerilor. De asemenea, aproximativ 19% din productia totala se furnizeaza la export. Informatii suplimentare, la www.tehnolemn.ro 
 
2021-video-fer
SISECAM
ghid_montaj
rehau
athena_370px
A aparut editia
OCTOMBRIE 2021!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza
 
Culisante cu ridicare SUKI
nhdp
dualsoft

Parteneri

VBH
ROTO
trocal
ALUPROF
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE