Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 16 Octombrie 2021
TERAPLAST
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - TEHNOLEMN livreaza multiple tipuri de usi pe plan intern si extern
TEHNOLEMN livreaza multiple tipuri de usi pe plan intern si extern
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 25 Sep 2018 06:10
Anul acesta, aproximativ 50% din activitatea companiei Tehnolemn se concentreaza pe executia usilor, diferenta revenind productiei de ferestre (40%), obloane (5%), scari (3%), precum si efectuarii lucrarilor speciale de placare (2%). „Pe segmentul usilor, producem, in proportie de 5%, modele de exterior si 45% de interior, dintre care un procent semnificativ (de circa 15%) este reprezentat de usile cu rezistenta la foc si cele izolate fonic, pentru care detinem si certificate de incercari. In procesul de executie a usilor, utilizam lemn din esente de molid, pin, paltin, frasin, stejar, cires, nuc, yroko, merbau si meranti, precum si feronerie Roto sau AGB. Cele mai importante noutati ale acestui an in privinta portofoliului sunt reprezentate de acordarea unor servicii de revizuire a produselor, dupa incheierea perioadei de garantie, precum si de achizitia unei linii moderne de panouri, in vederea exploatarii mai eficiente a materialelor. In general, pentru anul in curs, remarcam o scadere a interesului consumatorilor pentru tamplaria din lemn stratificat, desi, din punct de vedere calitativ, acest segment de piata a cunoscut o evolutie semnificativa. In aceste conditii, mizam pe o mentinere a incasarilor la valoarea de 3,9 milioane de lei, pe care am inregistrat-o atat in 2016, cat si in 2017”, subliniaza Eugen Mitea, administratorul companiei.
Societatea Tehnolemn isi distribuie aproximativ 20% din produse pe pietele din Germania, Franta si Marea Britanie, iar diferenta se livreaza in orasele importante ale Romaniei, precum Bucuresti (50% din total), Cluj-Napoca, Brasov, Baia Mare, Sibiu, Alba Iulia, Targu Mures si Constanta. Informatii suplimentare, la www.tehnolemn.ro 
 
2021-video-fer
athena_370px
ghid_montaj
SISECAM
rehau
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2021!
 

Autentificare

hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
dualsoft
nhdp

Parteneri

ROTO
VBH
trocal
ALUPROF
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE