Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 23 Iulie 2024
Hilti
Home
WINCONCEPT DESIGN: Actuala criza ne permite sa reconfiguram activitatea
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 22 Mai 2020 05:10
Compania Winconcept Design, activa pe segmentul producatorilor de tamplarie din PVC, aluminiu, a rulourilor si al usilor de garaj, a adoptat masuri de urgenta in vederea protejarii personalului, in principal in ceea ce priveste modificarea modalitatii de desfasurare a activitatilor. Astfel, dupa cum precizeaza Daniel Tita, managerul firmei,o parte dintre angajati au putut opta pentru munca online, iar cei din fabrica au inceput sa lucreze in echipe in ture. In continuare, conducerea firmei doreste sa monitorizeze cu atentie fluxul legislativ si canalele informative oficiale, avand in vedere volatilitatea care caracterizeaza situatia Covid 19, atat la nivel local, cat si european si global.
- Ce impact are actuala situatie, marcata de pandemia Covid-19, asupra companiei si a pietei de profil?
- Raspandirea accentuata a pandemiei Covid 19 in Europa si implicit in Romania, precum si masurile foarte stricte adoptate de autoritati pentru preventie au efecte semnificative nu doar in viata cetatenilor, ci si pentru societatile din Romania, firma Winconcept Design pozitionandu-se, de asemenea, pe aceasta axa. In contextul actual, in care traim intr-o multi criza globala care a lovit toate domeniile de activitate, ne asteptam la o scadere semnificativa in piata. Un lucru este clar, toata lumea prevesteste multe schimbari mai mult sau mai putin radicale, iar pentru moment totul este instabil. Prin urmare, nu ne ramane decat sa asteptam, sa fim vigilenti, sa luam decizii treptat sau chiar gradual si sa comunicam constant.
- Care sunt recomandarile pe care le aveti pentru operatorii pietei de constructii si din sectorul de tamplarie termoizolanta?
- Le recomandam sa fie, in primul rand, prudenti. Managementul fiecarei societati trebuie sa actioneze in interesul societatii, prin urmare are obligatia sa actioneze cu diligenta si loialitate si sa nu expuna societatea unor riscuri, respectiv pierderi care nu vor putea fi atenuate. In plus, pentru multi dintre noi pandemia este o oportunitate de a petrece mai mult timp cu familia, prin urmare nu trebuie sa ne panicam, ci sa ne reconfiguram. Romanii au un mare dar, acela de a se adapta cu usurinta. Poporul roman a trecut de a lungul istoriei prin foarte multe, de aceea credem ca si de data aceasta vom trece cu bine.  
- Precizati care credeti ca vor fi cele mai semnificative efecte ale actualei crize asupre pietei nationale de profil?
- Somajul in randul tinerilor atingea un prag foarte ridicat si inainte de pandemie. Criza actuala accelereaza implementarea automatizarilor pe scara larga, iar somajul va deveni probabil si mai ridicat. In ceea ce ne priveste, suntem pregatiti sa facem fata acestei situatii prin masuri de reorganizare si redistribuire a sarcinilor. Fabrica noastra a inceput un proces de tehnologizare de acum doi ani, fiind dotata cu o linie de productie de ultima generatie pregatind, astfel, o echipa foarte capabila. Suntem prevazatori si in alegerea materiilor prime, pentru ca ne dorim sa oferim clientilor nostri calitate la preturi competitive, de aceea  principalii nostri furnizori Gealan, Cortizo, Aluprof si Valras ne ajuta sa realizam produse de calitate superioara. 
 
ABONARE REVISTE
SISECAM
rehau
TSV
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left