Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 28 Octombrie 2020
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - BIG ALUMINIUM: Crestere de 45% a incasarilor din primul semestru
BIG ALUMINIUM: Crestere de 45% a incasarilor din primul semestru
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 17 Aug 2012 10:26
In primele sase luni ale acestui an, compania Bordas Industrial Group of Aluminium (BIG Aluminium) a consemnat o crestere cu 45%a veniturilor comparativ cu perioada similara din 2011. In aceste conditii, pana la finalul exercitiului financiar in curs, este vizata cel putin o mentinere a cifrei de afaceri de 6,2 milioane de lei inregistrata in 2011.
 
Dorin Coman, director comercial al BIG Aluminium: „Segmentul tamplariei din aluminiu contribuie cu aproximativ 95% la realizarea vanzarilor totale, in cadrul acestuia ponderea realizarii si instalarii de pereti cortina fiind de 60%, iar cea a tamplariei din aluminiu de 40%. Completarea veniturilor firmei se face prin implicarea in activitati de placare cu materiale compozite si prin executia de ansambluri din PVC. In domeniul predominant de activitate, sunt in derulare parteneriate cu furnizorii Schuco, Reynobond, Metra, Alumil si Reynaers. In ceea ce ne priveste, printre cele mai importante proiecte de fatade pentru care furnizam produse specifice se numara: un imobil de birouri din Targu Mures (pentru care livram tamplarie din aluminiu si care are ca termen de finalizare luna septembriea.c.), o cladire cu destinatie de birouri si rezidentiala din Sibiu (executam placari cu paneluri compozite) si patru centre comerciale, pentru care furnizam ansambluri din aluminiu si pereti cortina, acestea urmand a fi definitivate in lunile septembrie si octombrie. La nivel general, in primavara acestui an am semnat un numar multumitor de contracte, in cea mai mare parte noi, iar evolutia acestui segment la nivel national este in crestere comparativ cu 2011. Totodata, firma noastra activeaza in mai multe tari din Uniunea Europeana (organizand inclusiv complet lucrarile de santier), cota operatiunilor de acest tip situandu-se la aproximativ 40% din totalul productiei. Cererea pe plan extern consta in solicitari punctuale de produse, precum si in furnizarea de servicii complete (productie, aprovizionare si montaj pe santier). La nivel intern efectuam livrari pe intreg teritoriul tarii, iar tipurile de pereti cortina pe care le punem la dispozitia colaboratorilor nostri sunt realizate preponderent cu sisteme furnizate de Schuco. Dintre dificultatile actuale ale bransei autohtone am putea indica: blocajul financiar, birocratia excesiva, lipsa seriozitatii unor parteneri de afaceri, sistemul de justitie total ineficient in cazul recuperarii creantelor si axat intr-un fel pe favorizarea debitorului”.
 
athena_370px
rehau
ghid_montaj
2020-video-C_
TELECOAUTOMATION
A aparut editia
OCTOMBRIE 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
nhdp
dualsoft
deceunink_2020

Parteneri

ROTO
VBH
ALUPROF
trocal
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE