Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 01 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - BIG ALUMINIUM: Obiectivele medii/mici predomina pe piata aluminiului
BIG ALUMINIUM: Obiectivele medii/mici predomina pe piata aluminiului
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 18 Mar 2011 09:41
Compania Bordas Industrial Group of Aluminium, din Targu Mures, deruleaza activitati in domeniul realizarii de pereti cortina si tamplariei din aluminiu, executand inclusiv lucrari de placare cu materiale compozite. De asemenea, realizeaza si tamplarie din PVC, la o cota de mai putin de 10% din totalul livrarilor. In continuare, directorul general al firmei ofera informatii suplimentare referitoare la evolutia firmei, in contextul dinamicii actuale a pietei specifice.
 
Lucian Bordas, director general al Bordas Industrial Group of Aluminium: „Principalele obiective pe care le avem in vedere anul acesta constau in contractarea unui numar cat mai mare de lucrari si mentinerea activitatii la un nivel optim. Dintre partenerii cu care colaboram acum pe segmentul personalizarii fatadelor, mentionam firmele Alukonigstahl, Grup Alcoa - Reynobond, Metra East Europe si Alumil Rom Industry. De asemenea, in 2011, ne-am propus in vedere majorarea cifrei de afaceri (nivelul obtinut in 2009 fiind de 10,4 milioane de lei) si suntem constienti de faptul ca procentul de crestere va fi influentat strict de evolutia pietei. In prezent, portofoliul propriu de lucrari include aproape in majoritate obiective private. Chiar daca cele mai multe livrari le-am consemnat in Targu Mures, celelalte sunt raspandite uniform in zonele tarii, mai ales atunci cand se pune problema unor proiecte complexe, precum personalizarea unei retele de magazine. De asemenea, trebuie sa mai mentionam faptul ca ne ocupam de toate fazele de executie in cadrul santierului. La nivelul segmentului specific de piata, in 2010 si la inceputul lui 2011, am remarcat o preponderenta a lucrarilor de dimensiuni medii si mici. Obiectivele importante sunt doar cele la care se continua lucrarile incepute in anii trecuti, mult mai putine decat in perioada de varf, respectiv intervalul 2007 - 2008”.
 
rehau
ABONARE REVISTE
SISECAM
TSV
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left