Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 16 Octombrie 2021
TERAPLAST
Home
PRIMER ELECTRO: Reorganizarea si adaptarea reprezinta solutii viabile
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 05 Sep 2011 08:14
Conducerea companiei Primer Electro, din Targu Mures, a indicat faptul ca principalul obiectiv de dezvotare atins anul acesta l-a constituit accesarea domeniului accesoriilor pentru segmentul tamplariei termoizolante, previziunile de dezvoltare ale acestui segment fiind optime in intervalul urmator. De asemenea, se estimeaza obtinerea unei majorari de 10% a cifrei de afaceri din 2011, cele mai importante proiecte aflate in executie vizand realizarea de fatade cortina.
 
Onodi Lorant, director comercial al Primer Electro: „Problemele cele mai grave pe care incercam sa le solutionam in acest moment sunt reprezentate de concurenta neloiala din bransa si de nivelul de calitate foarte scazut al produselor promovate pe piata. O alta dificultate este reprezentata de scaderea numarului de comenzi, ceea ce duce la un regres al fluxului de lichiditati. In aceasta situatie, principalul obiectiv al firmelor de profil trebuie sa fie reprezentat de reorganizarea continua a activitatii si de adaptarea la conditiile si noile tendinte ale pietei. De asemenea, managerii si angajatii societatilor trebuie sa parcurga procese permanente de perfectionare. Din nefericire, mediul in care ne desfasuram activitatea este instabil, printre aspectele care ar putea sa imbunatateasca dinamca bransei aflandu-se obligativitatea aplicarii marcajului CE si corectitudinea tuturor celor implicati in procesul de comercializare, care, in acest moment, caracterizeaza doar 15% din personalul firmelor specializate. Din informatiile pe care le detinem, trendul pietelor externe a fost ascendent, dar trebuie sa avem in vedere faptul ca producatorii de profil isi desfasoara in mod rentabil activitatea permanent si sunt flexibili, cei din Ungaria, de exemplu, avand un avans de 10 ani fata de piata romaneasca”.
 
ghid_montaj
SISECAM
athena_370px
2021-video-fer
rehau
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2021!
 

Autentificare

hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
nhdp
dualsoft

Parteneri

ALUPROF
ROTO
VBH
trocal
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE