Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 16 Octombrie 2021
TERAPLAST
Home
PRIMER ELECTRO: Strategie de extindere a activitatii in 2012
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 24 Iul 2012 07:00
Planul de afaceri stabilit de echipa manageriala a companiei Primer Electro pentru acest an prevede continuarea unui program demarat in 2011. Este vizata achizitia unui cuptor pentru securizare si a trei utilaje de la firma Creative Resins (Marea Britanie), respectiv pentru vopsire cu pigment, de sablare in 2D si de vitralii pe baza de rasina sintetica. Pentru a le instala, se impune, de asemenea, achizitia unor terenuri noi si renovarea cladirilor existente, valoarea acestor programe situandu-se pana in prezent la aproximativ 0,2 milioane de euro.
 
Onodi Lorant, director comercial al Primer Electro: „Ne desfasuram cu precadere activitatea in judetele Mures, Harghita, Covasna, Bistrita, Cluj si Salaj, iar gama sortimentala pe care o promovam include geam termoizolant si produse din sticla prelucrata. Vitrajele pot fi comercializate fie in pachete compacte (tip lada), fie in cantitati mai mari (specifice incarcarii unui autocamion), clientii beneficiind, totodata, de transport si montaj. Anul acesta am participat la mai multe expozitii din judetele Harghita si Mures, demarand colaborarea cu mai multe ateliere de prelucrarea a sticlei de dimensiuni mici/mijlocii din aceste zone, carora le asiguram asistenta permanenta. In acelasi timp, pentru proiectele speciale, am fost nevoiti sa importam produse din Ungaria si Polonia, intrucat ofertele din aceste tari sunt mult mai atractive. Totusi, dificultatile financiare intampinate anul acesta sunt mult mai atenuate in ceea ce ne priveste, intrucat lucram in proportie de 90% doar prin metoda achitarii pe loc a contravalorii produselor/serviciilor. In aceste conditii, in primul semestru din 2012, comparativ cu perioada similara din 2011, am consemnat o majorare a incasarilor de 11% si estimam ca acest trend se va mentine pana la finalul exercitiului financiar in curs, chiar daca suntem pregatiti si pentru eventuale surprize neplacute. Mentionam ca profitul firmei se realizeaza din prelucrari si montaje de geam termoizolant, activitati care detin o pondere de 70% din total. Actualmente, capacitatea de productie se situeaza la nivelul de 12.000 mp/luna (in primul trimestru aceasta a fost exploatata in proportie de 75%), iar in procesul de executie se utilizeaza sticla Saint-Gobain. Pe segmentul vitrajelor speciale, folosim indeosebi materiale importate din Ungaria, Polonia si Turcia”.
 
2021-video-fer
ghid_montaj
athena_370px
SISECAM
rehau
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2021!
 

Autentificare

hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
dualsoft
nhdp

Parteneri

ROTO
ALUPROF
VBH
trocal
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE