Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 05 Martie 2021
GHID de INSTALARE
Home
RO GRUP GLASS: Se implementeaza un proiect de retehnologizare
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 25 Nov 2011 13:58
Compania Ro Grup Glass a accesat, recent, fonduri nerambursabile in valoare de 0,2 milioane de lei, care vor fi folosite pentru definitivarea unui proiect de retehnologizare, ce se va finaliza in acest an. Ponderea in vanzarile din 2011 a fost detinuta de livrarile de geam termoizolant, cu o cota de 80% din cifra de afaceri, diferenta fiind constituita de prelucrarea sticlei.
 
Constantin Teaca, director de vanzari al Ro Grup Glass: „In 2011 am consemnat o crestere de 10% a vanzarilor fata de nivelul de 5,5 milioane de lei realizat in 2010. Activitatea de prelucrare a sticlei (fazetare, cantuire, sablare, bombare) a avut o pondere de 20% din cifra de afaceri, in timp ce diferenta a provenit din comercializarea de geam termoizolant. Principalele zone de desfacere au fost reprezentate de orasele Piatra Neamt, Suceava si Botosani. Daca in 2011 ne-am concentrat pe pastrarea si imbunatatirea relatiilor cu clientii traditionali si consolidarea imaginii de partener de incredere, in acest an ne propunem o crestere de 20% a cifrei de afaceri, prin marirea portofoliului de clienti si livrarea unei game complexe de produse si servicii, adaptate nevoilor reale ale beneficiarilor. Speram, astfel, sa reusim o incarcare mai buna a capacitatii de productie (situata la 10.000 mp de geam termoizolant/luna), precum si o diferentiere clara fata de asa-zisii competitori locali. In procesul de executie, prelucram sticla Saint-Gobain, AGC sau Trakya Cam, iar vitrajele sunt certificate cu marcajul CE. Segmentul de piata specific prezinta un grad ridicat de instabilitate, iar cererea este polarizata,  aceste tendinte remarcandu-se si in prima parte a anului 2012”.
 
2021-video-fer
athena_370px
SISECAM
TELECOAUTOMATION
ghid_montaj
rehau
A aparut editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
nhdp
dualsoft

Parteneri

VBH
ROTO
ALUPROF
trocal
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE