Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 26 Mai 2024
Hilti
Home
Alukönigstahl: 5 sisteme Schüco au primit premii Red Dot: Product Design Award
Produse & Tehnologii Publicat de Elena Icleanu 30 Iun 2021 18:51
Cu un grad ridicat de inovatie, functionalitate excelenta si estetica atragatoare, un total de cinci produse Schüco au convins juriul international de experti al competitiei Red Dot si au primit distinctii Product Design Award 2021. Acestea sunt: fereastra acustica AWS 90 AC.SI, sistemele de protectie solara AB ZDS si Integralmaster, pragul zero pentru ferestrele din aluminiu, sistemele de usa din aluminiu si acoperirea de suprafata antimicrobiana Schüco SmartActive. 
 
Ferestre acustice Schüco
Fereastra acustica Schüco AWS 90 AC.SI (sistem de ferestre din aluminiu, adancime de constructie de 90 mm, acustica, super izolata) combina izolatia fonica si ventilatia naturala. In pozitia rabatata izolata fonic, aerul exterior primit este directionat prin casete de ventilatie preasamblate instalate in tocul superior al ferestrei. In acest fel, poluarea fonica este semnificativ redusa. Ca urmare, poate fi realizat un efect de izolare fonica de 31 dB simultan cu ventilatie naturala, cu fereastra deschisa. Ferestrele acustice se pot realiza ca ferestre oscilo-batante sau cu doua canaturi batante cu limitator de deschidere cu doua  pozitii.
 
 
Prag zero pentru sistemele de ferestre si usi din aluminiu Schüco
Solutiile cu prag zero fara bariere pentru sistemele de ferestre si de usi din aluminiu Schüco ofera tuturor, indiferent de varsta si situatie, un nivel ridicat de confort datorita accesului facil, continuu, la nivelul podelei din interior spre exterior sau invers. Trecerea fara prag pentru ferestre/ usi de balcon si usi indeplineste cerintele standardului DIN 18040 care reglementeaza in Germania accesibilitatea in constructiile comerciale si rezidentiale. Toate elementele mobile: ferestre si usi de balcon Schüco AWS 70.HI, AWS 75.SI + si AWS 90 SI + (constructii cu profile de  70, 75 si 90 mm adancime), precum si usile din aluminiu AD UP pot fi realizate acum cu prag 0.
 
 
Sisteme Schüco de protectie solara
Schüco AB ZDS (aluminiu Blind Zip Design Screen) si sistemele de protectie solara Schüco Integralmaster conving prin performantele legate de eficienta energetica, confort si design. Schüco AB ZDS este un sistem de rulouri textile care este complet integrat in sistemele de fatada si de ferestre Schüco. Poate fi integrat in fatada din elemente Schüco AF UDC 80 si in sistemele de ferestre din aluminiu Schüco AWS 50, 75 si 90, AWS 90 BS.SI + si AWS 75 PD.SI.
Schüco Integralmaster este un sistem de rulouri interioare care se monteaza in baghetele de vitrare ale ferestrelor din aluminiu Schüco sau in peretele cortina montant-traversa Schüco. Datorita constructiei sale speciale, sistemul combina protectia impotriva orbirii si protectia solara. Este disponibil pentru sistemele de fatada Schüco FWS 50 si FWS 60, precum si pentru sistemele de ferestre Schüco AWS cu adancime de 70, 75 si 90mm.
 
 
Suprafete Schüco SmartActive
Acoperirea antimicrobiana SmartActive pentru manere de ferestre si usi glisante, manere de usi si profile Schüco reduce  dezvoltarea si transmisia de germeni precum bacterii, virusi, ciuperci si drojdii. Ca masura complementara pentru dezinfectie, acest lucru este deosebit de important in cladirile publice cu trafic mare de persoane. Microargintul pur metalic (Micro Silver BGTM) utilizat este fara nanoparticole si nu poate patrunde in pielea umana, deci este foarte sigur.
Informatii suplimentare despre aceste produse sunt disponibile aici.
 
 
In 2020, AluKönigStahl a aniversat un sfert de secol de activitate in Romania, fiind unic reprezentant in Romania pentru companiile Schüco International si Jansen AG. In cei 25 de ani, compania a realizat peste 8.000 de proiecte si constructii reprezentative, precum: U-Center, J8 Offices, Isho Offices, Ana Tower, Globalworth Square, Coresi Business Resort, Sky Tower, Globalworth Tower, UBC Iasi, Cluj si Timisoara, Luxuria Residence, Banat Art Living, Isho Living, Nordis Mamaia. Nivelul de expertiza al companiei si atentia pentru eficienta solutiilor si sistemelor pe care le propune transforma Alukönigstahl intr-un partener de incredere atat pentru investitori, cat si pentru arhitectii care doresc sa implementeze solutii inovatoare pentru usi, ferestre sau pereti cortina.
 
ABONARE REVISTE
TSV
SISECAM
rehau
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left