Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 24 Iunie 2021
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - ALUPILOT, sistem de feronerie inovatoare integrata in portofoliul Aluprof
ALUPILOT, sistem de feronerie inovatoare integrata in portofoliul Aluprof
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 21 Oct 2020 15:18
Sistemul de feronerie AluPilot permite montajul rapid al ferestrelor prin utilizarea unei cantitati mai mici de piese si scule pentru instalare. Principalul beneficiu asigurat de aceasta solutie inovatoare este constituit de posibilitatea evitarii partilor celor mai dificile ale procesului de montaj, cum ar fi perforarea gaurilor si taierea tijelor de conectare pe lungime. Conceptul nou de feronerie implica o modalitate net simplificata pentru aceste operatiuni speciale, constand in faptul ca elementele sunt imbinate dintr-o pozitie de rabatare si dinspre exterior, prin intermediul unei manete. Ulterior, componentele respective sunt asamblate intre ele, cu ajutorul a sapte tije cu lungimi diferite. AluPilot inseamna economie de timp si costuri scazute de exploatare, la care se adauga si o eficienta sporita. In prezent, sistemul este disponibil in portofoliul Aluprof, putand fi comandat de companiile producatoare care sunt interesate de imbunatatirea randamentului de lucru si de accelerarea productiei de ferestre.
 
Procesul de fabricatie este net simplificat
Minimizarea numarului de elemente din care este compus sistemul de feronerie, alaturi de simplificarea montajului permit scurtarea procesului de productie cu aproximativ 10 minute. Suplimentar, prin respectiva abordare tehnica, Aluprof a asigurat inclusiv imbunatatirea productiei elementelor din aluminiu, ceea ce permite o abordare si mai individualizata a cerintelor fiecarui client in parte. Elementele gata de utilizat, impreuna cu setul de montaj sunt furnizate de producator, iar aceasta permite adaptarea profilelor de transmisie la dimensiunea ferestrelor. Prin colaborarea cu firma Winkhaus, grupul polonez a avut posibilitatea de a realiza testele de certificare a feroneriei AluPilot intr-un laborator german. In cadul acestora, au fost efectuate cateva incercari preliminare, verificandu-se, printre altele, permeabilitatea la aer, etanseitatea la apa si rezistenta la sarcini generate de vant. Astfel, s-a permis pregatirea feroneriei in configuratia optima, pentru realizarea de teste intr-o unitate externa. In final, AluPilot a obtinut certificatul QM 328, eliberat de institutul ift Rosenheim. Winkhaus s-a mai ocupat, de asemenea, de monitorizarea si sustinerea procedurilor de testare si certificare a tamplariei Aluprof si la alte institute independente.
Solicita informatii suplimentare
 
2021-video-fer
ghid_montaj
athena_370px
SISECAM
rehau
A aparut editia
MAi 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
nhdp
dualsoft

Parteneri

trocal
VBH
ALUPROF
ROTO
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE