Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 02 Iunie 2023
TSV
Home
BALAMALELE 3D HERMANN VERK se disting prin calitate superioara
Produse & Tehnologii Publicat de Camelia Pantel 18 Nov 2015 15:57
Balamalele 3D Hermann Verk, destinate echiparii usilor din PVC, se afla in portofoliul furnizorului Allianz TC de la inceputul anului 2015. Acestea sunt fabricate in Suedia si poarta denumirea fondatorului firmei care le produce si le detine (Hermann), la care compania Allianz TC a adaugat, odata cu lansarea pe piata autohtona, cuvantul Verk. Potrivit distribuitorului roman, balamalele Hermann Verk se deosebesc de produsele similare de pe piata, prin calitatea superioara a materialelor din care sunt realizate.
 
Balamalele 3D Hermann Verk se potrivesc oricarui tip de profil
Balamalele 3D Hermann Verk sunt realizate din otel tratat special, la care se adauga o injectie din material plastic cu o componenta unica si care confera produsului atat o durata indelungata de utilizare, cat si protectie superioara impotriva razelor ultraviolete. Astfel, acest tratament incetineste deopotriva procesul de imbatranire si impiedica schimbarea culorii, balamalele Hermann Verk fiind disponibile in gamele de culori RAL 9016 (pure white), 8019 (brown) si RAL 8022.
Ca elemente de noutate pe piata de profil, balamalele 3D Hermann Verk se disting prin faptul ca surubul de reglaj sus-jos este metalic, iar inaltimea boltului atinge cota de 40 mm. Totodata, sunt prevazute cu placute compensatorii, in functie de dimensiunea si forma profilului din PVC, pentru o functionare si o inchidere de maxima siguranta. De altfel, aceste elemente de feronerie se adapteaza foarte bine la orice tip de profile din PVC (inclusiv din noua generatie), indiferent de marca acestora - Rehau, Salamander, Veka, Gealan, Aluplast, Schuco etc.
Balamalele 3D Hermann Verk sunt proiectate pentru usi de trafic intens, cu o rezistenta de 120 kg/canat, care reprezinta greutatea partii active a tamplariei. Avand in vedere greutatea maxima de 120 kg pe care o pot sustine, gradul de siguranta a acestor balamale este superior.
Rezistenta maxima in exploatare, nivelul superior de anduranta, adaptabilitatea sporita sunt, astfel, doar cateva dintre caracteristicile acestei game, la care se adauga montajul si reglajul facil, dar si finisarea excelenta. Avand in vedere toate aceste proprietati speciale, de la lansarea seriei pe piata autohtona, furnizorul Allianz TC a comercializat aproximativ 9.600 de bucati, iar pentru 2016 se asteapta la vanzari de aproximativ 150.000 de piese, pretul fiind ajustat in functie de cantitatea comercializata, precum si de profilul clientului, respectiv daca acesta este producator sau distribuitor. Managerii Allianz TC considera ca raportul calitate-pret specific acestor produse este avantajos pentru orice categorie de client.
In vederea comercializarii in cele mai bune conditii a balamalelor 3D Hermann Verk, reprezentantii companiei Allianz TC recurg atat la experienta indelungata a firmei in domeniu, cat si la calificarea superioara a personalului, mizand, totodata, pe principii inalte de exigenta a calitatii, iar motto-ul societatii, in activitatea sa, este "Calitate, transparenta si inovatie!". Informatii suplimentare, la Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 
Solicita informatii suplimentare
 
rehau
2021-video-fer
EDGETECH
SISECAM
TOP-500-PRODUCERS
In curand apare editia
MAI 2023!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza