Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 02 August 2021
TERAPLAST
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - BITT-BAU: Gama de sisteme inovatoare de inchidere, de inalta calitate
BITT-BAU: Gama de sisteme inovatoare de inchidere, de inalta calitate
Produse & Tehnologii Publicat de Camelia Pantel 28 Mar 2019 06:00
Sistemele de incuietori de inalta siguranta si calitate si care reprezinta solutii tehnice inovatoare vor fi promovate preponderent in 2019 de catre compania Bitt-Bau. Aceasta serie de sisteme de inchidere este destinata usilor de intrare in cladiri rezidentiale si publice si asigura producatorilor de tamplarie termoizolanta posibilitatea de a le personaliza conform cerintelor clientilor final si de a respecta, in acelasi timp, cele mai exigente norme legislative in vigoare.
Doua game de incuietori potrivite pentru multiple tipuri de profile termoizolante
In cadrul acestei serii de sisteme de inchidere, se disting doua game de incuietori, cu caracteristici speciale.
Prima dintre acestea integreaza sistemul de inchidere tip broasca Roto C600 Combi 2C multipunct, cu actionare din cheie care este alcatuit dintr-un sistem de inchidere centrala, prevazut cu limba si zavor si doua sisteme de inchidere secundare prevazute cu bolt conic de 11 mm si carlig de 9 mm, ambele confectionate din otel special. Angrenajul produsului este realizat cu roti dintate ce usureaza incuierea intregului sistem. Modelul C600 2C este disponibil cu o placa frontala de 16 mm si 20 mm, 24 mm plat si 24 mm U, cu tratament de suprafata NanoSilver sau otel inoxidabil si cu plaja de dormas 35-65 mm. De asemenea, exista posibilitatea prelungirii acestor incuietori pentru a le putea monta la usi cu inaltimea de 3.000 mm. Gama C600 Combi corespunde normelor de securitate prevazute de legislatia in vigoare (ENV 1627), cu grade de securitate RC1, RC2, RC3.
A doua gama de incuietori include sistemele de tip „broasca” ARX CLC 2LB, cu inchidere multipunct automat din limba cu actionare din cilindru. Incuietoarea este compusa dintr-un sistem de inchidere central prevazut cu limba si zavor si doua sisteme secundare cu limba care se incuie automat la inchiderea usii, asigurand un plus de siguranta si comfort. Limbile au insertii de otel care au rolul de a impiedica taierea si intrarea prin efractie. Pentru aceasta gama de incuietori este disponibila si contrapiesa de tip „confort”, realizata dintr-o bucata si care este potrivita atat pentru o usa simpla, cat si pentru una in doua canate. Sistemele de inchidere de tip „broasca” ARX corespund celor mai exigente cerinte de calitate, sunt testate pentru un ciclu de 200.000 inchideri/deschideri si au un tratament de suprafata ce corespunde nivelului 5 al normativului EN1670.  
Atat gama ROTO, cat si gama ARX sunt potrivite pentru o serie extinsa de profile din PVC, lemn sau aluminiu. Informatii suplimentare la www.bittbau.ro 
 
Solicita informatii suplimentare
 
athena_370px
2021-video-fer
SISECAM
rehau
ghid_montaj
A aparut editia
IUNIE/IULIE 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
dualsoft
nhdp

Parteneri

trocal
ALUPROF
VBH
ROTO
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE