Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 02 August 2021
TERAPLAST
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - BITT-BAU: Sisteme de inchidere inovatoare pentru utilizatori
BITT-BAU: Sisteme de inchidere inovatoare pentru utilizatori
Produse & Tehnologii Publicat de Camelia Pantel 13 Nov 2017 12:00
Gama de sisteme de inchidere care va fi promovata, in 2018, de catre compania Bitt-Bau urmeaza sa includa, in principal, modele inovatoare, menite sa sporeasca nivelul de securitate si confort pentru utilizatorii finali. Toate categoriile de produse incluse in aceasta gama vor fi, de asemenea, caracterizate de un design special, precum si de proprietati ce vor asigura siguranta sporita si usurinta in utilizare.
 
Produsele Roto si Hoppe, usor de utilizat
 
Doua dintre noile categorii de sisteme de inchidere poarta marca producatorului Roto. Este vorba despre seria Roto Safe Tandeo, care include elemente tip „broasca” integrate, cu inchidere multipunct. Cu ajutorul acestora, usa se incuie mecanic si automat, imediat ce se inchide, acest aspect reprezentand un plus de confort si asigurand protectie antiefractie. Dupa aceea, printr-un senzor electric montat la interfon, aceasta se deschide rapid si comod. Timpul de deschidere este extrem de scurt, iar sistemul de siguranta implica si faptul ca usa nu mai poate fi deschisa prin intermediul interfonului noaptea. In acelasi timp, insa, actionarea cu cheia este intotdeauna posibila, chiar si in cazul caderii de tensiune. In echiparea standard, inchiderea multipunct ofera siguranta de durata, din clasa de rezistenta RC2. Cea de-a doua gama de produse care poarta semnatura aceluiasi furnizor este reprezentata de sistemele de glisare Roto Patio Alversa, ce permit realizarea cu minimum de efort a diferitelor variante de deschidere cu functii de ventilatie pentru sistemele culisante in plan paralel si batant-culisante din lemn, PVC si aluminiu, cu o greutate a cercevelei de pana la 200 kg. De asemenea, combinatia dintre sistemul universal de inchidere mediana, manerul universal, sistemul modular culisant si ventilatia perimetrala este foarte potrivita pentru sisteme culisante si batant-culisante cu latimi ale faltului cercevelei cuprinse intre 600 mm si 2.000 mm si inaltimi situate intre 600 mm si 2.700 mm.
Cea de-a treia gama de elemente de feronerie include manerele pentru usi de intrare, marca Hoppe. Aceste manere tip bara, disponibile intr-o noua varianta de design cu linii drepte, pot aduce plusvaloare oricarei usi de intrare. Manerele sunt disponibile cu finisaje din otel inoxidabil mat (F69), au dimensiuni de prindere (prin strapungere) de la 300 mm pana la 1.300 mm, lungimi totale de la 400 mm pana la 1.800 mm si sectiune transversala cu dimensiunea de 40 mm x 15 mm, fixandu-se pe usi la 45 de grade. Promovarea elementelor de feronerie cu linii de design modern si a elementelor complementare echiparii usilor vor constitui prioritatile in dezvoltarea activitatii companiei Bitt-Bau pe piata de profil in 2018. Informatii suplimentare, la www.bittbau.ro
 
Solicita informatii suplimentare
 
ghid_montaj
2021-video-fer
rehau
athena_370px
SISECAM
A aparut editia
IUNIE/IULIE 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
nhdp
dualsoft

Parteneri

VBH
trocal
ROTO
ALUPROF
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE