Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 02 August 2021
TERAPLAST
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - BITT-BAU: Solutii complexe pentru tamplaria termoizolanta, din gama Roto
BITT-BAU: Solutii complexe pentru tamplaria termoizolanta, din gama Roto
Produse & Tehnologii Publicat de Camelia Pantel 28 Iul 2015 15:17
Gama de sisteme de feronerie Roto, din cadrul ofertei furnizorului Bitt-Bau, reprezinta o solutie complexa si completa din punct de vedere tehnic in vederea constructiei ferestrelor si a usilor termoizolante. Tendintele de achizitie ale beneficiarilor se orienteaza, in ultimul timp, catre utilizarea unor solutii premium care raspund tuturor cerintelor de executie si design.
 
Trei tipuri de sisteme din gama Roto, cu caracteristici speciale
Din cadrul gamei de feronerie Roto, se distinge Roto Safe C/H care este un sistem mecanic de inchidere multipunct pentru usi de intrare si pentru ansambluri de asigura evacuarea iesiri de urgenta sau usi de panica (potrivit DIN EN 179, respectiv 1125), la care incuietoarea principala si inchiderile suplimentare sunt actionate din cilindru cu o cheie. Gratie unei combinatii unice de carlige si bolturi, aceasta generatie de produse inchide etans si rezistent orice usa de intrare. Atunci cand se alege tipul de actionare nu este necesara modificarea datelor de productie, datorita dimensiunii uniforme de frezat, iar cuplarea feroneriei se face simplu pentru usi din PVC, aluminiu si lemn cu o inaltime de pana la 3 m. Alte beneficii ale produsului sunt reprezentate de etanseitatea foarte buna, datorata presiunii marite pe garnituri, gradul ridicat de siguranta antiefractie (pana la clasa de rezistenta RC3) si functionalitatea sigura chiar si la usi care au suferit deformari.
O alta categorie sortimentala din paleta Roto este reprezentata de balamalele pentru usi rezidentiale din aluminiu. Acestea au un aspect deosebit, prindere directa stabila cu un singur tip de suruburi (fara elemente de fixare suplimentara), livrare premontata stanga/dreapta si montaj usor si rapid. Produsele din aceasta gama sunt disponibile in variantele 80 ATB (balama cu prindere directa pentru toate usile din aluminiu cu o greutate de pana la 120 kg) si 120 ATB (pentru usi din aluminiu cu trafic intens, cu o greutate de pana la 160 kg).    
Feroneria din gama premium Ratio Patio Fold, destinata deopotriva ansamblurilor glisante cu profile din lemn, PVC si aluminiu, permite realizarea eleganta si eficienta a sistemelor armonice-culisante ce au suprafete mari. Toate usile pot fi pliate comod, realizand economie de spatiu si pot fi glisate pe o latime totala a ramei de pana la 6 m. Usile armonice faciliteaza accesul la multiple tipuri de spatii (terasa, sera-wintergarten, spatii de lucru, hoteluri, sali de conferinte, spatii de locuit etc.) si, in acelasi timp, pot fi montate inclusiv ca delimitatoare de spatiu. Sistemele armonice-culisante, atat cele din lemn si PVC, cat si din aluminiu, prevazute cu sistemul Roto patio Fold, pot avea o latime exterioara a tocului de pana la 6.000 mm si greutati ale canatului de pana la 100 kg, fiind prevazute cu un carucior optimizat cu role silentioase din material inoxidabil pentru mai mult confort si durabilitate. De asemenea, pot fi dotate cu un prag confort fara obstacole, caracterizat prin eficienta energetica si bariera termica imbunatatita. Informatii suplimentare, la www.bittbau.ro     
 
Solicita informatii suplimentare
 
athena_370px
2021-video-fer
rehau
ghid_montaj
SISECAM
A aparut editia
IUNIE/IULIE 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
dualsoft
nhdp

Parteneri

VBH
ALUPROF
ROTO
trocal
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE