Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 02 Aprilie 2023
ABONARER REVISTE
Home
COR 80 HIDDEN SASH, sistem Cortizo dotat cu manere Arch Invisible
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 14 Mar 2018 06:39
Profilele din seria COR 80 Hidden Sash sunt destinate aplicatiilor arhitecturale avangardiste, fiind recomandate de designul ascuns, care le asigura indiscutabile avantaje tehnice si estetice. Avand o latime constructiva de 80 mm, sistemele sunt dotat cu o canelura europeana pentru balamale, adaptandu-se celor mai exigente tendinte de pe piata. Latimea suprafetei vizibile dinspre exterior este de numai 66 mm. Conform masuratorilor realizate in cadrul laboratoarelor Cortizo, coeficientul de transfer termic al ferestrelor executate cu aceste solutii inovatoare se situeaza la numai 0,8 W/mpK, reprezentand o valoare extrem de apropiata de nivelul impus de standardul pentru case pasive. Avantajul primordial, care se adauga la aspectul vizual deosebit, este constituit de maximizarea cantitatii de lumina naturala disponibila in interior, ceea ce duce, in mod automat, la economii importante de energie, contribuind, totodata, la cresterea gradului de confort si, implicit, la incadrarea imobilului intr-o clasa superioara din punct de vedere al criteriilor de sustenabilitate. Constructia profilului permite echiparea cu sisteme speciale de feronerie avand caracteristici similare de invizibilitate, suplimentara fiind disponibila optiunea instalarii sistemului de siguranta Evo Security.
 
Dimensiuni generoase si o masa maxima a cercevelei de 180 kg
Latimea maxima a faltului de geam termoizolant este de 50 mm, ceea ce inseamna ca sistemul COR 80 Hidden Sash permite echiparea cu pachete vitrate triplustratificate. Furnizorul pune la dispozitia procesatorilor mai multe variante de deschidere spre interior, in varianta oscilo-batanta, batanta in plan vertical sau orizontal. Grosimea peretelui profilului din aluminiu este de 1,9 mm, ceea ce ofera produsului finit o stabilitate dimensionala deosebita si o rezistenta mecanica ridicata. Performanta de termoizolare este asigurata de instalarea unei bariere termice din poliamida, cu o grosime de 45 mm. Cu ajutorul reperelor din seria COR 80 Hidden Sash se pot executa ansambluri de ferestre termoizolante avand dimensiuni maxime de 1.300 mm x 2.400 mm, cu o masa care sa nu depaseasca 180 kg/cercevea. In cazul folosirii balamalelor HD Side Hung, gabaritul poate ajunge la 1.200 mm x 3.500 mm. Pentru obtinerea unui efect estetic suplimentar, se recomanda instalarea manerelor Arch Invisible, cu dimensiuni de 27,5 mm x 234 mm, complet disimulate in profilul de cercevea si realizate din profile tubulare, imperceptibile la o analiza vizuala pe directie frontala. Acestea sunt ergonomice, robuste si ofera o mare facilitate in operare.
 
Solicita informatii suplimentare
 
2021-video-fer
SISECAM
rehau
TSV
TOP-500-PRODUCERS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza