Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 01 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - CPG Europe: ILLBRUCK ofera solutii si sisteme pentru etansare, lipire si izolare
CPG Europe: ILLBRUCK ofera solutii si sisteme pentru etansare, lipire si izolare
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 04 Iul 2022 06:16
Indiferent daca este vorba despre ferestre termoizolante, fatade cortina, echipamente HVAC, sisteme modulare, lucrari efectuate la interiorul/exteriorul unui proiect de constructii nou sau la o lucrare de reabilitare, Illbruck promoveaza solutii perfect adaptate tuturor cerintelor din domeniile etansarii, lipirii si izolarii. De peste o jumatate de secol, brandul Illbruck stabileste standardele din domeniu si reuneste un portofoliu complet de adezivi si etansanti, folii, benzi de etansare si solutii de sistem. Produsele sunt perfect coordonate si servesc nu doar la imbunatatirea confortului general din cladiri, ci si la reducerea volumului de munca, respectiv asigurarea unui nivel ridicat de siguranta. Pentru a reduce impactul asupra mediului, cladirile trebuie sa devina mai eficiente din punct de vedere energetic. Directiva europeana referitoare la acest subiect (EPBD), care se afla in plin proces de revizuire si imbunatatire, include noi reglementari care contribuie la atingerea tinelor de sustenabilitate. Astfel, incepand cu 2021, toate cladirile noi trebuie sa aiba un consum redus de energie (incadrandu-se in categoria nZEB) si sa integreze un sistem de anvelopare continuu si etans.
 
Etansare optima si permanenta, pentru montaj in sistem RAL
Illbruck pune la dispozitia utilizatorilor solutii perfecte pentru sigilarile ce ofera un grad ridicat de etanseitate. Testate in cadrul unor institute si laboratoare independente, pentru a verifica functionalitatea, durabilitatea si siguranta, produsele de la Illbruck asigura cele mai bune premise pentru etansarea optima si permanenta a constructiilor. Astfel, sunt indeplinite toate cerintele pentru o instalare in sistem RAL, ce garanteaza calitatea, respectand-se principiul „mai impermeabil la difuzia vaporilor in zona de interior decat in cea de exterior”, in conformitate cu recomandarile reglementarilor de eficienta energetica EnEV. Constientizand faptul ca nu este suficienta dezvoltarea unor produse inovatoare si de inalta calitate, Illbruck ofera partenerilor sai - arhitecti, proiectanti, producatori, dealeri si montatori - o gama cuprinzatoare de servicii, expertii companiei asigurand intregul suport inca din faza de planificare si fiind alaturi de clienti pe tot parcursul procesului de punere in opera.
Solicita informatii suplimentare
 
TSV
rehau
ABONARE REVISTE
SISECAM
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left