Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 08 Decembrie 2022
ABONARER REVISTE
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - DTN 80 este noul operator automat pentru actionare batanta de la G-U
DTN 80 este noul operator automat pentru actionare batanta de la G-U
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 04 Feb 2021 06:28
Operatorul automat G-U DTN 80 asigura usilor batante noi facilitati, dintre care se remarca actionarea automata a usilor standard sau protectia la foc a elementelor instalate pe caile de evacuare si amplasate la interiorul sau exteriorul cladirii, indiferent de materialul din care sunt executate acestea (aluminiu, otel, lemn sau PVC). Produsul constituie solutia perfecta pentru sistemele din gama "barrier free", fiind recomandat atat pentru aplicatii speciale, cum ar fi spitalele, cat si pentru cladiri publice sau imobile rezidentiale. DTN 80 are capacitatea de a acoperi orice solicitare in ceea ce priveste forta de actionare si modul de lucru, fiind compatibil inclusiv cu usile avand proprietati de rezistenta la foc, prin simpla adaugare a setului specific de elemente de protectie.
 
Sistem patentat cu doua arcuri, pentru o inchidere precisa
Sistemul este testat TÜV si VdS, fiind certificat conform EN 16005 si agrementat de Biroul de testare a materialelor din Germania, conform standardelor DIN 18263-4 / EN 1158. Adaptarea DTN 80 la o gama extinsa de forte a fost posibila putut obtine datorita solutiei patentate incluzand doua arcuri in loc de unul singur. Al doilea astfel de element intervine cu putin inainte ca usa sa ajunga la punctul final de
inchidere, asigurand, astfel, forta necesara pentru inchidere exact in punctul in care aceasta trebuie aplicata. De aceea, DTN 80 este perfect compatibil cu broastele automate multipunct promovate de G-U, precum si cu cele prevazute cu tija pentru actionare automata.
 
***
Furnizorul german de feronerie si sisteme automate de actionare a usilor Gretsch-Unitas (G-U) este unul dintre cei mai importanti competitori activi pe piata mondiala de profil, promovand sisteme de ultima generatie promovate sub marcile G-U, BKS, FERCO, GU Automatic si ela-soft. Compania are o istorie indelungata inclusiv pe piata din Romania, unde promoveaza solutii avansate unor producatori importanti de tamplarie termoizolanta. De asemenea, reprezentanta locala s-a afirmat puternic in ultima perioada si pe segmentul de automatizari, prin livrarea de solutii revolutionare la o serie de proiecte de referinta.
Solicita informatii suplimentare
 
Meesenburg
2021-video-fer
rehau
SISECAM
TOP-500-PRODUCERS
In curand apare editia
NOIEMBRIE-DECEMBRIE 2022!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza