Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 13 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - EXALCO ALBIO 129C Advanced, noile sisteme pentru tamplarie cu bariera termica
EXALCO ALBIO 129C Advanced, noile sisteme pentru tamplarie cu bariera termica
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 30 Apr 2021 06:13
Profiele Exalco din seria Albio 129C Advanced sunt destinate executiei de ferestre/usi cu deschidere batanta, pentru imbunatatirea caracteristicilor de termoizolare sistemele fiind prevazute cu elemente de intrerupere a puntii termice, realizate din poliamida multicamerala. Reperele sunt special proiectate pentru a asigura echiparea cu feronerie perimetrala de inalta securitate, cu inchidere multipunct. Albio 129C Advanced reprezinta singura solutie tehnica avand o adancime constructiva la nivelul cercevelei de 78,3 mm care prezinta caracteristici superioare de izolare termica. Astfel, coeficientul de transfer termic la nivelul ramei ajunge pana la 1,48 W/mpK, in conditiile echiparii cu un pachet vitrat cu Ug de 1.0 W/mpK, valoarea U pentru intreaga fereastra ajungand la Uw = 1,40 W/mpK. Aceasta performanta deosebita se datoreaza calitatii superioare a poliamidei speciale din care este realizata bariera termica.
 
Geometrie coplanara la interior si exterior a profilelor de rama si cercevea
In ceea ce priveste designul sistemului Albio 129C Advanced, acesta se caracterizeaza prin linii drepte, care confera ferestrelor un aspect minimalist si asigura, astfel, imbunatatiri nete din punct de vedere estetic. In mod suplimentar, expertii de la Exalco au pus la dispozitia procesatorilor un profil de rama cu o geometrie coplanara cu cea a elementelor mobile atat la partea de exterior, cat si la cea de interior, ceea ce asigura tamplariei o aparenta neteda, in conformitate cu actualele exigente arhitecturale. Din punct de vedere tehnic, sistemele Albio 129C Advanced se incadreaza in clasa 4 din punct de vedere al permeabilitatii la aer si in clasa E750 in ceea ce priveste etanseitatea la apa. Rezistenta la incarcari din vant asigura clasificarea in grupa C4/B4, iar coeficientul de transfer termic variaza intre 1,4 W/mpK si 1,6 W/mpK. Mai mult, profiele asigura un nivel ridicat de fonoizolare, atestat de valoarea indicelui de atenuare fonica Rw – parametru ce se plaseaza la 45 dB. Testele au fost realizate la reputatele laboratoare ift Rosenheim – Germania si Instituto Giordano – Italia.
Solicita informatii suplimentare
 
ABONARE REVISTE
SISECAM
rehau
TSV
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left