Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 12 August 2022
Meesenburg
Home
EXALCO PERGOLA, noua solutie completa de umbrire, realizata din aluminiu
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 29 Iun 2021 11:02
Exalco Pergola constituie un sistem modern de protectie solara, dotat cu lamele rotative. Produsul este realizat integral din aluminiu si, dupa plasarea lamelelor in pozitia „inchis”, asigura o etanseitate completa la apa a acoperisului astfel rezultat. In mod concret, apa pluviala este drenata de-a lungul unui jgheab ascuns si evacuata prin interiorul montantilor. Un alt avantaj important este acela ca sistemul prezinta caracteristici inalte de rezistenta la actiunea zapezii. Astfel, utilizatorii pergolelor Exalco au posibilitatea de experimenta petrecerea timpului in aer liber pe tot parcursul anului, indiferent de conditiile meteorologice specifice diverselor perioade. Produsul este ideal pentru utilizarea in spatii exterioare si semi-exterioare, aferente constructiilor rezidentiale, complexurilor hoteliere, spatiilor comerciale, precum si in diverse alte domenii de aplicare.
 
Actionare silentioasa a lamelelor si gama extinsa de finisaje
Exalco Pergola este echipat cu mecanisme ascunse de actionare, caracterizate printr-o operare silentioasa. De asemenea, toate imbinarile si elemente de suport sunt instalate astfel incat nu sunt vizibile dinspre exterior. Dupa cum se preciza anterior, ansamblul are in dotare un sistem complet si eficient de drenaj al apei. Lamelele rotative se pot pozitiona la unghiuri cuprinse intre 0° la 120°, ceea ce permite obtinerea unei atmosfere confortabile in toate anotimpurile anului. In plus, gratie acestei proprietati se asigura iluminarea naturala, precum si ventilatia optima, gratie dotarii cu un senzor de comanda si control cu utilizare simpla, ce ofera protectia necesara la ploaie, vant si zapada. Utilizatorii au posibilitatea de a alege intre variantele cu lamele standard sau cele ce includ lamele prevazute cu iluminare de tip LED. Finisajele disponibile acopera intreaga gama de culori RAL, precum si o paleta extinsa de nuante imitatie de lemn. Utilizarea Exalco Pergola implica activitati minime de intretinere, gratie proprietatilor excelente ale materialului pe baza de aluminiu din care este realizat sistemul. In ceea ce priveste partile laterale, se poate opta pentru integrarea unor pereti mobili din sticla, pentru asigurarea unei protectii suplimentare a utilizatorilor.
Solicita informatii suplimentare
 
rehau
RT
SISECAM
2021-video-fer
TOP-500-PRODUCERS
A aparut editia
AUGUST 2022!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza