Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 12 Iunie 2024
Hilti
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - G-U ALU-JET 10 este noul sistem de feronerie oscilo-batanta cu design elegant
G-U ALU-JET 10 este noul sistem de feronerie oscilo-batanta cu design elegant
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 11 Ian 2021 06:24
Beneficiind de cele mai noi tehnologii din domeniul feroneriei, sistemul oscilo-batant Alu-Jet 10 este certificat conform standardului EN 13126-8, iar performantele sale sunt atestate prin sistemul QM 328, dezvoltat de ift Roseheim. Produsul se adapteaza perfect tuturor tipurilor de deschidere, tija de impingere fiind perforata uniform pentru punctele de cuplare si stiftul de blocare/de antrenare a manerului. Caracteristicile de rezistenta antiefractie pot fi configurate in mod liber, in functie de optiunile utilizatorului, avand in vedere proiectarea speciala ce permite amplasarea unor puncte suplimentare de inchidere in orice zona de pe perimetrul elementului de inchidere. Conform masuratorilor, acest model de feronerie poate echipa cercevele cu o masa de pana la 300 kg. Instalarea feroneriei este facila si nu necesita scule speciale. Pentru asigurarea protectiei impotriva actionarii incorecte, sistemul include un element special, integrat in unitatea de colt. 
 
Adaptare perfecta la exigentele de confort, design si calitate ale arhitecturii moderne
In scopul cresterii nivelului de securitate, in partea inferioara este prevazut un dispozitiv ce previne ridicarea fortata a elementului mobil. Blocatorii indeplinesc toate cerintele de siguranta pentru clasa RC3, prevazute in standardul EN 1627. Alu-Jet 10 ofera un aspect deosebit de elegant ferestrelor pe care le echipeaza. Aceasta caracteristica este asigurata inclusiv de manerele cu mecanism ingropat, disponibile intr-o mare varietate de modele si finisaje, la cerere fiind livrate inclusiv in varianta de inchidere cu cheie. Datorita tehnologiei inteligente de clipsare, Alu-Jet 10 se poate adapta atat la deschiderile oscilo-batante, cat si la cele oscilante spre exterior. Totodata, gratie inovatiilor deosebite incorporate, acest sistem de la G-U raspunde in mod optim exigentelor ridicate impuse elementelor de tamplarie de arhitectura moderna. 
 
***
Furnizorul german de feronerie si sisteme automate de actionare a usilor Gretsch-Unitas (G-U) este unul dintre cei mai importanti competitori activi pe piata mondiala de profil, promovand sisteme de ultima generatie promovate sub marcile G-U, BKS, FERCO, GU Automatic si ela-soft. Compania are o istorie indelungata inclusiv pe piata din Romania, unde promoveaza solutii avansate unor producatori importanti de tamplarie termoizolanta. De asemenea, reprezentanta locala s-a afirmat puternic in ultima perioada si pe segmentul de automatizari, prin livrarea de solutii revolutionare la o serie de proiecte de referinta.
Solicita informatii suplimentare
 
TSV
rehau
SISECAM
ABONARE REVISTE
Editia
MAI 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left