Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 19 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - GUARDIAN: Noua sticla SunGuard SNX 70, cu pelicula tripla de argint
GUARDIAN: Noua sticla SunGuard SNX 70, cu pelicula tripla de argint
Produse & Tehnologii Publicat de Stelian DINCA 06 Dec 2021 14:44
Guardian Glass Europe a lansat cel mai recent produs din gama SunGuard® eXtraSelective: Guardian SunGuard® SNX 70.
SunGuard SNX 70 este o noua sticla cu pelicula tripla de argint, cu control solar remarcabil, o transmisie a luminii de aproximativ de 70% si proprietati superioare de izolatie termica. Mai mult decat atat, are si un as-pect natural, simplu si o calitate reflexiva care ofera un aspect estetic uniform contururilor si diferitelor unghiuri de vizualizare.
Astfel, sticla SunGuard SNX 70 ofera arhitectilor oportunitatea de a utiliza mai multa lumina naturala, de a imbunatati eficienta energetica si confortul locatarilor, dar si un aspect estetic superior. La randul sau, aceasta poate imbunatati starea de bine a ocupantilor, produsul fiind recomandat in special pentru cladirile de birouri, unitatile medicale si de invatamant, unde nivelurile mai ridicate de lumina naturala pot fi un bun aliat pentru concentrare, recuperare si invatare.
Aceast sticla este deosebit de eficienta in combinatie cu Guardian UltraClear® ca strat de sticla de baza, disponibila in varianta SunGuard SNX 70 Ultra. In cazul unitatilor termoizolante duble standard, aceasta asigura o transmisie a luminii de 68%, un factor solar de 32% si un coeficient Ug de 1,0 W/m2K. La fel de impresionant, in cazul unitatilor termoizolante triple standard, ofera transmisie a luminii de 62%, un factor solar de 30% si un coeficient Ug de 0,5 W/m2K. Datorita transparentei superioare, sticla permite vizualizarea culorilor in nuante mai apropiate de cele reale, atat de la interior, cat si de la exterior.
De asemenea, SunGuard SNX 70 poate ajuta si la obtinerea certificarii de mediu. Ca parte a gamei Sun-Guard din Europa si Rusia, SunGuard SNX 70 are o declaratie de mediu pentru produs si a fost evaluat in-dependent in conformitate cu programul pentru produse Cradle to Cradle Certified®, in cadrul caruia este certificat la categoria Bronze.
Reflexia externa a sticlei, de 13%, poate conferi eleganta cladirilor, care le va ajuta sa se evidentieze in me-diul inconjurator si sa atraga privirile admirative ale trecatorilor.
Andras Kovacs, manager de produs - departamentul de comercializare al Guardian Glass Europe, declara:
„Arhitectii se vad adesea nevoiti sa faca multe compromisuri in ceea ce priveste aspectul general al unei fatade atunci cand vine vorba de sticla de inalta performanta. Acum, sticla SNX 70 ofera echilibrul perfect intre controlul solar, transmisia luminii naturale si estetica uimitor de simpla.”
SunGuard SNX 70 este disponibila atat in versiunea nesecurizabila, cat si in versiunea securizabila (HT).
 
TSV
rehau
ABONARE REVISTE
SISECAM
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left