Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 01 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - RAMPLAST Seria ULTRATHERM, sisteme de profile PVC care pot face diferenta
RAMPLAST Seria ULTRATHERM, sisteme de profile PVC care pot face diferenta
Produse & Tehnologii Publicat de Camelia Pantel 27 Ian 2021 06:10
Seria de profile din PVC pentru ferestre si usi UltraTherm se caracterizeaza prin adancimea constructiva de 80mm si 7 camere izolatoare, dimensiuni compacte pentru suprafete vitrate generoase, parametrii de izolare termicasi fonica exceptionali. Profilele sunt 100% reciclabile iar gama variata de profile ce alcatuiesc seria permit realizarea oricaror configuratii si cerinte arhitecturale. Extrudarea profilelor se realizeaza utilizandu-se tehnologie si echipamente de la liderul mondial Greiner (Austria) si Krauss Maffei (Germania) si materii prime de la cei mari producatori vest europeni.
Profilele de clasa A UltraTherm asigura cel mai inalt grad de izolare termicasi fonica
Toate seriile de profile Ramplast sunt ecologice - la extrudarea acestora utilizandu-se doar aditivi ce nu contin plumb, se disting printr-un design cu muchii rotunjite si includ un sistem de armare si accesorii ce permit minimizarea stocurilor. Principalele avantaje ale seriei sunt reprezentate de structura cu 7 camere a profilelor principale, clasa A a profilelor ce au grosimea peretilor exteriori de 3 mm, coeficientul de transfer termic de 1,24 W/mpK sau de garniturile de etansare dispuse pe doua sau trei randuri. De asemenea, profilele din aceasta serie au panta interioara de 5", pentru o mai buna scurgere a apei, utilizeaza un singur tip de armatura pentru profilele principale, montanti comuni pentru ramasi cercevele, baghete comune pentru profilele principale si asigura posibilitatea montarii de geam termoizolant dublu (24 mm) sau triplu (34 mm sau 44 mm). Profilele Ramplast din seria UltraTherm pot fi livrate in urmatoarele nuante si decoruri de imitatie lemn - alb, crem, bej, gri argintiu, gri antracit, rosu rubiniu, maro inchis, verde, albastru, stejar sheffield, stejar sheffield inchis, anegre auriu, stejar auriu, stejar montana tabac, stejar inchis, mahon si cires piemont inchis.
Toate proprietatile materiilor prime si a profilelor extrudate sunt testate in detaliu, in conformitate cu standardele europene, controlul calitatii realizandu-se permanent in laboratorul propriu. Produsele sunt certificate pentru conformitate de catre Icecon Cert, firma avand implementat sistemul de calitate si de mediu ISO 9001, respectiv ISO 14001.
Ferestrele realizate cu profilele din seria UltraTherm se incadreazain clasa 4 in privinta permeabilitatii la aer, clasa E1350 privind etanseitatea la apa, clasa C5 privind rezistenta la incarcarea din vant si au un nivel de izolare fonica de pana la 42 dB. Izolatia termica optima, datorita structurii multicamerale a profilelor, previne aparitia in timp a condensului si a mucegaiului la interior. Suprafetele vitrate pot fi prevazute cu baghete ornamentale si sprosuri autoadezive, in timp ce designul ferestrelor este natural si atent elaborat. Informatii suplimentare, la www.ramplast.ro 
 
ABONARE REVISTE
rehau
TSV
SISECAM
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left