Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 22 Iunie 2021
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - realMaterial: Noi suprafete si posibilitati inovatoare de design, de la Salamander
realMaterial: Noi suprafete si posibilitati inovatoare de design, de la Salamander
Produse & Tehnologii Publicat de Elena Icleanu 06 Mai 2021 15:36
Cu realMaterial, Salamander ofera materiale autentice pentru ferestre elegante, cum ar fi aluminiul cu aspect de otel inox periat, cuprul, furnirul din lemn veritabil si materialele din fibre de piele de inalta calitate, certificate ecologic, aplicate pe profilele ferestrelor prin procedeul de caserare.
"Pentru Salamander Window & Door Systems, fereastra nu este doar un produs pur tehnic, ci un element de legatura intre fatada cladirii si designul de interior. Fereastra constituie elementul determinant al designului, care corespundeatat vechimii fatadei cat si stilului interiorului, indeplinind astfel criterii ecologice, tehnice si de siguranta", spun reprezentantii Salamander.
Toate aceste aspecte nu pot fi acoperite de-un singur standard, ci necesita solutii modulare si compatibile inteligente, care sunt configurate in functie de situatia de locuit, particularitatile cladirii, arhitectura constructiei si preferintele individuale ale utilizatorilor.
"Cu strategia noastra «myWindow» si prin conceptul de consultanta C3 special dezvoltat in acest scop, putem identifica fereastra potrivita pentru oricare stil arhitectural si mod de locuit. De exemplu, cu sistemul nostru modular greenEvolution multi-compatibil, producem o gama larga de variante de ferestre cu un concept de marketing holistic. Noile suprafete realMaterial, atractive din punct de vedere vizual si tactil, reprezinta nu doar posibilitati inovatoare de design, ci conving si prin valori performante de termoizolare si reciclabilitate", spune Götz Schmiedeknecht, directorul executiv asociat.
 
Suprafete tangibile cu realMaterial
Culorile si componenta materialelor ferestrei contribuie decisiv la imaginea estetica a intregii constructii. "Autenticitatea materialelor pentru suprafete subliniaza astfel caracterul unei cladiri, iar prin discordante stilistice intentionate creeaza o atmosfera contrastanta, captivanta. Salamander ofera o varietate de culori, materiale si suprafete de design tangibile. Dorinta clientului este decisiva pentru proiectarea casei. Prin realMaterial si sistemul modular greenEvolution de la Salamander sunt disponibile materiale veritabile si tangibile. Acestea sunt aplicate pe profil prin procedeul de caserare", subliniaza reprezentantii companiei.
In locul suprafetelor decorative uzuale, Salamander Window & Door Systems ofera acum suprafete din furnir de lemn veritabil, din aluminiu cu aspect de otel inox periat, precum si din cupru. Cuprul este netratat, astfel incat suprafata se inchide la culoare in timp, astfel creandu-se atmosfera istorica dorita.
Pentru designul interior exista, de asemenea, o serie intreaga de noi posibilitati, printre care se afla fibre din piele embosate de inalta calitate certificate ecologic, obtinute din resturi de la productia articolelor din piele veritabila. Acestea sunt livrate prin filiala Salamander SPS GmbH & Co. KG, lider pe piata mondiala in productia de materiale din fibre de piele de inalta calitate. Pentru lansarea pe piata, Salamander ofera combinatia dintre o suprafata realMaterial pe exterior sau pe interior si o folie decor Salamander. Intr-un pas urmator se are in vedere combinatia de suprafete realMaterial.
"Fereastra de vis pentru multi clienti finali este o combinatie din lemn/ aluminiu. Ceea ce inainte nu era posibil cu o fereastra clasica din materiale plastice poate fi implementat cu suprafetele noastre realMaterial: pe exterior un decor din aluminiu modern, caserat, iar pe interior un furnir natural din lemn veritabil - avand astfel aceeasi impresie", explica Till Schmiedeknecht, directorul executiv asociat.
Reciclabilitatea este garantata pentru toate suprafetele. Diferitele materiale pot fi separate usor unele de altele si pot fi reintroduse in circuitul materialelor. Acest lucru este deosebit de important pentru Salamander, deoarece compania urmareste o abordare holistica, iar subiectul sustenabilitatii este o parte importanta a strategiei companiei, subliniaza reprezentantii Salamander.
***
Compania Salamander Industrie-Produkte GmbH, cu sediul in Türkheim/ Unterallgäu, este unul dintre cei mai importanti furnizori europeni de sisteme de usi si ferestre de calitate si eficiente energetic. Grupul are o cifra de afaceri de peste 250 milioane de euro si aproximativ 1.450 de angajati in intreaga lume, dintre care circa 60 de ucenici la mai multe centre de productie, si comercializeaza sistemele sale de profile in peste 50 de tari din toata lumea. Divizia Salamander Window & Door Systems, activa la nivel international, contribuie in mod semnificativ la cifra de afaceri. Pe langa activitatea sa de baza, grupul Salamander cu filiala Salamander SPS GmbH & Co. KG, este lider pe piata mondiala in ceea ce priveste fabricarea si calitatea materialelor din fibre de piele de inalta calitate naturale si sustenabile. Compania este laureata a premiului pentru sustenabilitate 2020.
 
2021-video-fer
SISECAM
athena_370px
rehau
ghid_montaj
A aparut editia
MAi 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
dualsoft
nhdp

Parteneri

trocal
VBH
ROTO
ALUPROF
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE