Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 30 Noiembrie 2022
SISECAM
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - REALWOOD, folii decorative imitatie de lemn pentru profile Gealan din PVC
REALWOOD, folii decorative imitatie de lemn pentru profile Gealan din PVC
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 21 Sep 2020 05:41
Gealan propune partenerilor o noua gama de folii decorative imitatie lemn, destinate finisarii ferestrelor executate din PVC. Promovate sub marca RealWood, acestea confera ansamblurilor de tamplarie termoizolanta un aspect deosebit si induc clientilor un sentiment special, dat de designul deosebit al materialului. Un element caracteristic pentru RealWood este reprezentat de nivelul inferior de stralucire, comparativ cu produsele clasice de pe piata de profil, care imita esentele de lemn. Foliile de la Gealan beneficiaza de un imprimeu atractiv si ofera ferestrelor din PVC aspectul natural al lemnului. In ceea ce priveste efectul de culoare, modelele Realwood, care sunt disponibile in prezent in zece variante distincte, exercita asupra utilizatorilor un efect special, dat de faptul ca aparenta este mult mai apropiata de cea a materialului natural fata de alternativele promovate de alte companii. Avantajele functionale sunt reprezentate de durabilitatea ridicata a materialului de finisaj la actiunea radiatiilor ultraviolete, precum si la cea a altor factori agresivi de mediu. De asemenea, datorita structurii speciale a suprafetelor, profilele astfel infoliate necesita o mentenanta minima si, in mod suplimentar, nu sunt predispuse la aparitia petelor.
 
Calitate inalta si senzatie tactila de autenticitate
Foliile decorative RealWood sunt, in prezent, livrate intr-o gama noua de culori. Patru dintre acestea, care se alatura celor sase varinte initiale (RAL 5011, RAL 6009, RAL 7016, RAL 7039, RAL 9001 si RAL 9010), sunt constituite de: Weissbach Eiche (Weissbach Oak), Ginger Oak, Honey Oak si Amaranth Oak. Toate modelele mentionate anterior prezinta o textura imbunatatita care induce impresia autenticitatii si asigura un aspect cald si plin de viata mediului ambiental. Suprafetele au un aspect rafinat si o calitate inalta care poate fi simtita tactil, lasand o impresie similara celei oferite de atingerea ferestrelor din lemn. Aceste calitati incontestabile ale foliile RealWood confera, astfel, ferestrelor executate din profile de PVC un aspect mai natural ca oricand. Gama profilelor colorate Gealan este completata cu solutia Acrylcolor in care profilele au un strat acrilic coextrudat la exterior ce ofera o extraordinara rezistenta in timp a culorii, protectie la zgarieturi si murdarire.
Solicita informatii suplimentare
 
Meesenburg
2021-video-fer
rehau
TOP-500-PRODUCERS
A aparut editia
OCTOMBRIE 2022!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza