Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 24 Iunie 2021
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - Scanner-ul ekey ARTE de la Meesenburg ofera performante unice pe piata
Scanner-ul ekey ARTE de la Meesenburg ofera performante unice pe piata
Produse & Tehnologii Publicat de Camelia Pantel 23 Oct 2020 05:10
Scanner-ul cu amprenta digitala pentru usi si manere ekey ARTE este cel mai mic cititor de acest tip de pe piata, cu posibilitatea de a fi montat atat in cadrul foii de usa, cat si pe tocul acesteia sau in mod discret, la nivelul manerului. De asemenea, in opinia producatorului, acesta este cel mai fiabil cititor de pe piata, functionand in toate conditiile atmosferice (intre -20°C si +60°C), ceea ce este foarte important pentru situatia in care acesta se monteaza la o usa de exterior. In acelasi timp, prezintasi cel mai ridicat nivel de siguranta de pe piata, respectiv un nivel FAR (false acceptance rate) de 1:10.000.000.
Garantie de 5 ani pentru scanner-ul cu amprenta digitala pentru usi si manere ekey ARTE
Scanner-ul cu amprenta digitala pentru usi si manere ekey ARTE este fabricat in Austria si are 5 ani garantie. Acesta se poate monta foarte usor, cu ajutorul cablurilor prevazute cu conectori speciali si care sunt disponibile pentru orice tip de sistem tip „broasca” cu motor, in timp ce programarea sa se poate face prin intermediul aplicatiei de telefon mobil, disponibila pentru dispozitive cu Android sau iOS. Totodata, scanner-ul ekey ARTE este prevazut cu un software inteligent, respectiv un sistem de tip „firmware”, care invata de la utilizator. De exemplu, acesta poate invata cum se dezvolta degetul la copii, motiv pentru care nu este nevoie sa se reinregistreze amprenta acestora dupa ce au crescut. Scanner-ul ekey ARTE este disponibil in nuante de negru si inox, fiind, de asemenea, compatibil cu manere de diferite dimensiuni, cu sectiuni diverse si nuante multiple, prevazute sau nu cu LED-uri. In acelasi timp, acest produs este ideal pentru usile cu design exclusivist, mai ales pentru ca asigura posibilitatea de a fi montat in cadrul manerului.
Un alt motiv de nerefuzat pentru a alege scannerul ekey ARTE este comoditatea de neegalat, pentru ca este imposibil ca utilizatorul sa ramana blocat in afara unei incinte, avand in vedere cainsusi degetul sau este cheia de acces. Nivelul de securitate pe care ekey ARTE il atinge este, de asemenea, unul maxim, nu doar datorita cheilor ce nu pot fi ratacite, ci si faptului ca protectia impotriva falsificarii este maxima, iar transmisia autorizatiei de acces este imposibila. Astfel, ekey ARTE este de 1.000 de ori mai sigur decat un cod format din patru cifre si poate stoca pana la 99 de amprente digitale. Potrivit deopotriva pentru utilizari rezidentiale si industriale, ekey ARTE poate fi instalat la ansambluri de usi sau manere din orice tip de material (plastic, aluminiu sau lemn) si este usor de intretinut. Informatii suplimentare, la www.meesenburg.de
 
athena_370px
ghid_montaj
rehau
2021-video-fer
SISECAM
A aparut editia
MAi 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
dualsoft
nhdp

Parteneri

ROTO
ALUPROF
VBH
trocal
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE