Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 22 Februarie 2024
Frontale
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - Simonswerk KEEP CLOSED, sistem magnetic de inchidere pentru usi de lemn
Simonswerk KEEP CLOSED, sistem magnetic de inchidere pentru usi de lemn
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 24 Ian 2022 06:19
Inovator, modern si confortabil reprezinta trei dintre cele mai importante atribute care caracterizeaza noul sistem Keep Closed, de la Simonswerk. Acesta a fost special proiectat pentru a echipa usile de interior, realizate din lemn. Dispozitivul magnetic de inchidere este complet ascuns in zona de suprapunere a ramei, asigurand, astfel, un design neted (flush), in conformitate cu exigentele arhitecturale moderne. In conditiile respective, in afara manerului cu design elegant, niciuna dintre componentele sistemului nu este vizibila atunci cand usa este inchisa. Facilitatea deosebita in operare constituie un alt beneficiu net oferit de Keep Closed, care asigura o actionare fiabila si silentioasa. De asemenea, prin tratamente complexe de acoperire se previne uzura feroneriei. Cu ajutorul Keep Closed, foaia de usa este mentinuta in pozitia „inchis” folosindu-se doar forta magnetica. De aceea, este necesara aplicarea unui impuls minim pentru a asigura operatiunile de inchidere/deschidere. De mentionat faptul ca forta magnetilor integrati este reglabila, putand fi ajustata in mod individual, pentru a garanta o prindere ferma a usii, in pozitia sa finala.
 
Instalare precisa, facila si sigura a manerelor elegante ale sistemului
Mecanismul de blocare se integreaza in structura profilului din lemn al ramei, pentru toate tipurile de usi, indiferent daca aripa mobila se suprapune pe toc sau este coplanara cu acesta (cu sau fara falt). Magnetul KCM50 si placa magnetica KCM50/H formeaza un sistem integrat perfect, pentru usile cu o greutate mai mare la cele doua elemente adaugandu-se mai multi magneti suplimentari, amplasati in diferite pozitii ale ansamblului. In ceea ce priveste manerele, exista mai multe variante de design, versiunile elegante KCH 1700 si KCH 1200 neimpunand frezarea profilului de lemn. Elementele respective se monteaza in mod simplu, ferm si sigur cu ajutorul unui sablon de instalare si a unei benzi adezive ce este deja aplicata pe maner. In prezent, toate modele sunt disponibile in cinci variante coloristice, acestea adaptandu-se perfect inclusiv la foile de usa realizate din sticla.
Solicita informatii suplimentare
 
TSV
SISECAM
ABONARE REVISTE
rehau
Editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2023!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left