Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 23 Iulie 2024
Hilti
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - STOPRAY VISION: Sticla Low-E si control solar de la AGC
STOPRAY VISION: Sticla Low-E si control solar de la AGC
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 30 Oct 2015 16:00
Comercializata in versiunile 61/61T, 51/51T, respectiv 40/40T, care urmeaza modelului de succes 72/72T, sticla din categoria Stopray Vision prezinta caracteristici de performanta deosebite. Astfel, sortimentul 61/61T are un factor solar mai mic cu 4% fata de modelele anterioare, asigura o compatibilitate perfecta intre variantele normale si cele securizabile si se caracterizeaza printr-o reflexie interna si externa excelenta. Coeficientul de transfer termic atinge 1 W/mpK (intr-un pachet cu structura 6-16 90% Argon-4), iar selectivitatea este de 1,85. In ceea ce priveste versiunea 51/51T, un geam termoizolant intr-o constructie similara celei mentionate anterior ajunge la o valoare identica in ceea ce priveste transmisia termic, selectivitatea fiind de 1,89. Conform masuratorilor realizate, modelul Stopray Vision 40/40T este caracterizat, la randul sau, printr-o transmisie luminoasa de 40%, o reflexie la exterior de 19% si la interior de 15%, un factor solar de 21%, in conditiile in care transmitanta termica se mentine la 1 W/mpK, iar selectivitatea ajunge pana la 1,9.
 
Disponibilitate pe piata locala intr-o mare diversitate de modele
Procesarea se realizeaza in aceleasi conditii ca la sortimentul Stopray Vision 72T, produsul beneficiind de o depunere de oxid de argint cu o rezistenta optima. De asemenea, la cerere este posibila aplicarea unui strat de tip «silkscreen» chiar in procesul de fabricatie. Sticla poate fi securizata si curbata, in conditii de maxima siguranta. Din punct de vedere al aspectului vizual, acesta este similar la toate cele trei versiuni prezentate (nuanta neutra albastru-gri), ceea ce ofera posibilitatea combinarii libere a acestora pe fatada aceleiasi cladiri. De exemplu, pe latura nordica a unui imobil se poate utiliza Stopray Vision 72 sau 61, in vreme ce in zona cu expunere spre sud se este posibila folosirea sistemelor Stoppay Vision 51 sau 41. Toate aceste noi produse sunt disponibile inclusiv pe piata din Romania incepand cu luna septembrie 2015. Variantele 61, 51 si 40 sunt livrate la grosimi de 4 mm, 6 mm, 8 mm si 10 mm si dimensiuni de 3.210 mm x 6.000 mm, precum si in variante laminate Stratobel 33.2, 44.1, 44.2, 55.2 si 66.2. In ceea ce priveste modelele 61T, 50T si 40T, acestea sunt promovate la dimensiuni Jumbo si grosimi de 6 mm, 8 mm si 10 mm, respectiv la latimi de 3.210 mm si lungimi de 5.100 mm. La cererea partenerilor, pot fi comercializate foi de sticla cu alte grosimi, inclusiv modele laminate cu functii de protectie acustica sau versiuni ClearVision, cu un continut redus de fier. Solutiile Stopray Vision au fost deja folosite la imobile reprezentative din Europa de Est, cum ar fi, de exemplu, cladirea Precis din campusul UPB -Bucuresti, complexul de birouri, comercial si rezidential Zuckermandel - Slovacia, ansamblul Mix - Polonia etc. Informatii suplimentare, la www.yourglass.com 
 
Solicita informatii suplimentare    
 
rehau
ABONARE REVISTE
SISECAM
TSV
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left