Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 16 Septembrie 2021
TERAPLAST
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - TELECO: Solutii inteligente de control pentru dispozitivele de umbrire
TELECO: Solutii inteligente de control pentru dispozitivele de umbrire
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 19 Oct 2020 05:21
Portofoliul furnizorului italian Teleco include sisteme complete de control al dispozitivelor actionate automat, ce simplifica utilizarea acestora si faciliteaza operatiunile de montaj. Compania este specializata inclusiv in fabricatia de telecomenzi pentru elementele de protectie solara, avantajul sistemelor Teleco de control la distanta fiind constituit de inglobarea tuturor functiilor necesare intr-un singur produs. Acesta poate controla functionarea motoarelor de inchidere/deschidere, a surselor de iluminat, a instalatiilor de incalzire si a tuturor celorlalte dispozitive inteligente aferente sistemelor de umbrire, asigurand integrarea lor in sistemul de management al cladirii (BMS).
 
Sisteme standard sau customizate, cu un design avangardist 
Versiunea complet retractabila constituie o solutie care se adapteaza perfect la structura dispozitivelor de umbrire. Practic, utilizatorul are in raza vizuala doar sistemul de comanda la distanta, constand intr-o linie de elemente de transmisie a semnalului, cu un design rafinat, care se adapteaza in mod optim la ambientul interior. Varianta Noon este reprezentata de un transmitator manual cu aspect deosebit, ce se poate fixa pe perete si care permite controlul tuturor dispozitivelor Teleco prin intermediul undelor radio. Produsul este din policarbonat, fiind disponibil in versiune alba sau neagra. Este ideal pentru controlul sistemelor de umbrire instalate la pergole si verande, o singura astfel de telecomanda avand capacitatea de a controla orientarea lamelelor, a ecranelor, reglarea volumului audio, ajustarea intensitatii luminoase, combinatiile de culori RGB si functionarea instalatiei de incalzire. De asemenea, pentru utilizatorii care prefera folosirea smartphone-ului, a fost dezvoltata aplicatia Daisy App, foarte usor si intuitiv de folosit, fiind o interfata functionala ce reproduce cu precizie configuratia casei. Daisy poate comunica direct cu dispozitivele Teleco tot prin intermediul undelor radio. Aceasta solutie inovatoare are capacitatea de a activa si programa functionarea tuturor automatizarilor instalate, individual sau in grup, ajustand intensitatea, comutand intre modurile pornit/oprit sau cel manual al instalatiei de iluminat - toate pentru a asigura crearea unor scenarii multiple ce pot fi accesate la orice moment. In plus, Teleco poate realiza, la cerere, solutii customizate, identificand cea mai buna metoda de control pentru fiecare aplicatie in parte.
Solicita informatii suplimentare
 
ghid_montaj
rehau
2021-video-fer
SISECAM
athena_370px
A aparut editia
AUGUST 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
dualsoft
nhdp

Parteneri

trocal
ROTO
ALUPROF
VBH
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE