Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 23 Iulie 2024
Hilti
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - TRITECH cauta parteneri pentru distributia si instalarea de automatizari pentru usi
TRITECH cauta parteneri pentru distributia si instalarea de automatizari pentru usi
Produse & Tehnologii Publicat de Camelia Pantel 04 Aug 2021 06:10
Operatorul Tina este singurul produs disponibil pe plan international care poate ajunge pana la lungimea de 9.000 mm, fiind garantat pentru un milion de cicluri de utilizare. Acesta este creat de unul dintre liderii mondiali ai pietei - Portalp (Franta) - si este distribuit in tara noastra de Tritech Group (Constanta), partener exclusiv in Romania pentru automatizarile de usi glisante fabricate de compania franceza.
Operatorul TINA este modern, performant si adaptabil
Operatorul Tina este potrivit pentru orice tip de utilizare, atat industriala/la imobile cu functiuni speciale (pentru spitale, supermarket-uri, autogari, aeroporturi, banci, institutii, hoteluri, statii de alimentare carburanti), cat si rezidentiala (terase, compartimentari interioare) si poate fi utilizat deopotriva pentru trafic redus sau intens. Modelul Tina este nu doar ultramodern si performant, ci si flexibil si foarte adaptabil, intrucat poate fi montat impreuna cu orice tip de usa din profile de aluminiu, de la 25 mm pana la 60 mm grosime. In acelasi timp, toate functiile sale pot fi personalizate pentru fiecare proiect in parte, beneficiind de un sistem multifunctional si de un control simplificat.
Operatorul Tina asigura protectie la transfer termic si siguranta, permitand conectarea la sistemul de incendiu al incintei, pentru a deschide usile in mod automat, in caz de urgenta, precum si conectarea cu perdelele de aer. De asemenea, poate functiona in modul anti-panica (sistem breakout), pentru a corespunde normelor de evacuare impuse la anumite tipuri de imobile, asigurand, astfel, un nivel ridicat de securitate a persoanelor.
Realizat din profil de aluminiu, operatorul Tina are dimensiuni ale carcaselor de 102 mm x 165 mm sau 102 mm x 212 mm (cu ranforsare), latimea golului de usa de 750 mm / 1.800 mm si inaltimea de 3.100 mm. Automatizarea poate suporta foi de usa cu greutatea de 1 x 140 kg sau 2 x 120 kg si are viteza de deschidere de 10 - 80 cm/s (pentru un canat) si de 20 - 160 cm/s (pentru doua canaturi), iar de inchidere, de 10 - 50 cm/s (pentru un canat) si 20 - 100 cm/s (pentru doua canaturi). Cu un consum economic de 50 W, un voltaj al motorului de 30 Vcc / 12 Vcc (1,2 A/h), o umiditate relativa de 10% - 93% fara condens si temperatura de -20°C/+60°C, modelul asigura, de asemenea, iesire de urgenta conform EN16005.
Operatorul Tina este dotat cu o tastatura Naviblu ce asigura sase moduri de functionare selectiva - inchidere/deschidere a usilor. De asemenea, automatizarea Tina, disponibila in kit pentru montaj, poate suporta mai multe accesorii, respectiv telecomanda Visionblu, dispozitiv de tip „no touch” de deschidere a usilor, dispozitiv pe cartela de proximitate, selector exterior pe cheie in 6 pozitii, acumulator suplimentar si butoane de deschidere a usilor.
Avand in vedere noutatea si performantele sistemului de operare Tina, compania Tritech Group cauta parteneri pentru distributia si instalarea de automatizari pentru usi. Informatii suplimentare la www.usiglisanteautomate.ro si www.tritech.ro
    
 
SISECAM
rehau
TSV
ABONARE REVISTE
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left