Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 23 Iulie 2024
Hilti
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - VELUX: Tehnologiile pentru ferestre pot reduce cu 93% caldura care intra in incinte
VELUX: Tehnologiile pentru ferestre pot reduce cu 93% caldura care intra in incinte
Produse & Tehnologii Publicat de AG&F 11 Iun 2024 14:19
Deseori, pentru o casa eficienta energetic, detaliile sunt cele care fac diferenta. De la tehnologii inovatoare la materiale durabile si solutii complete pentru locuinte, fiecare componenta joaca un rol important in cresterea confortului si functionalitatii. In acest context, Velux Romania, unul dintre cei mai importanti producatori de ferestre de mansarda, demonstreaza cum un accesoriu, precum ruloul exterior parasolar opac, poate reduce caldura care intra in locuinte vara cu pana la 93%, blocheaza lumina si minimizeaza zgomotele exterioare, fara a compromite stilul sau design-ul locuintei. 
In completarea ferestrelor de mansarda Velux, rulourile exterioare parasolare opace pot reduce temperaturile interioare cu pana la 6,5 (Datele provin dintr-o simulare efectuata intr-o camera orientata spre sud, echipata cu doua dintre cele mai vandute ferestre de mansarda Velux GLL 61, dimensiunea MK06 (780 x 1178 mm), in perioada iulie-august 2023, in Bucuresti. Studiul Velux din 2023 a analizat impactul accesoriilor pentru ferestre in timpul verii.) grade Celsius in timpul verii, eliminand, astfel, dependenta de aerul conditionat. Datorita design-ului care utilizeaza energie solara pentru a functiona, rulourile sunt usor de montat, fara a necesita cabluri sau detalii de utilizare complexe. 
 
 
"Adesea, nu constientizam cat de importante sunt anumite detalii in crearea confortului acasa, pana cand acestea lipsesc. Rulourile exterioare parasolare opace Velux sunt acele piese esentiale care completeaza puzzle-ul confortului si eficientei energetice in locuintele noastre. Ne bucuram sa oferim clientilor nostri solutii inovatoare care aduc un plus de valoare si imbunatatesc considerabil calitatea vietii, fiind, in acelasi timp, prietenoase cu mediul", a declarat Noemi Ritea, Director de Piata Romania, Ungaria si Moldova.  
Totodata, ventilatia este esentiala pentru un aer curat in locuinta, spun specialistii companiei. Prin tehnologia Velux Active with Netatmo, care deschide automat ferestrele sau le inchide, se mentine un climat interior optim, asigurand, in accelasi timp, si o ventilatie eficienta. 
"In ultimii ani, preocuparile romanilor sunt tot mai mari in ceea ce priveste sustenabilitate si eficienta energetica a caselor pe care le construiesc, astfel ca beneficiarii apreciaza un echilibru intre confort si estetica. Acest echilibru vine inclusiv din accesoriile care, desi vazute initial ca simple atribute in ergonomia unei case,  fac diferenta atunci cand ai o perspectiva holistica a spatiului pe care il numesti acasa. Iar cand vine vorba de accesorii de protectia solara, intr-un climat tot mai cald de la an la an, acestea au ajuns sa fie un gest natural in proiectare, dar si in executie”, a afirmat drd. arh. Armina Popeanu, Fondatoare AArchitects.Design si aBC - a Business of Creativity.  
Detaliile mici pot face diferenta in amenajarea locuintei. Prin completarea design-ului cu functionalitatea, putem crea un mediu confortabil si o protectie termica crescuta. 
 
rehau
TSV
ABONARE REVISTE
SISECAM
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left