Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 23 Iulie 2024
Hilti
Home - INDEX COMPANII - GIBA SRL
PAGINA PERSONALIZATA


GIBA SRL

GIBA SRL

Adresa: Bulevardul Chimiei nr. 12, Iasi, Judet Iasi
Telefon: 0232/221.792
Fax: 0232/221.792
Mobil: 0755-058.979
E-mail: office(@)giba-glass.ro
Web site: www.giba-glass.ro
Domenii: Geam termoizolant
Descriere activitate
Geam termoizolant si prelucrare sticla: geamuri antiefractie, geamuri Low-E, sticla sablata sau taiata in forme speciale, sticla ornament sau sticla decorativa
Prezentare companie/institutie
GIBA mizeaza pentru anul in curs pe un trend ascendent al afacerilor
 
 
 
 
 
Catalin Butacu (30 de ani)
Functia/Firma: director executiv, Giba;
Experienta profesionala: 11 ani in domeniul geamului termoizolant.
 
Principalul obiectiv de dezvoltare pe care il are in vedere compania Giba (din Iasi) pentru anul in curs este reprezentat de implementarea unui proiect de investitii in capacitatea logistica, realizat din fonduri proprii, in valoare de 700.000 de euro. Dupa cum precizeaza Catalin Butacu, directorul executiv al companiei, proiectul presupune extinderea unei hale deja existente in localitatea Iasi cu noi spatii de productie, servicii si de birouri, care urmeaza sa fie finalizate in Q1 2022.
 
- Ce alte obiective de dezvoltare sunt in atentia companiei pe care o reprezentati?
- Pentru 2021 ne-am propus, de asemenea, sa ne mentinem trendul ascendent al cifrei de afaceri. Anul 2020 a fost incheiat cu rezultate financiare in valoare de 9,5 milioane de lei, comparativ cu 2019, cand cifra de afaceri a atins nivelul de 7,5 milioane de lei. Avem, totodata in vedere sa oferim produse cat mai diverse.
- Cum este structurata oferta proprie de produse si servicii?
- Activitatea noastra consta in executia geamului termoizolant (in proportie de 40% din total), derularea operatiunilor de prelucrare a sticlei (20%) si a celor de vopsire a sticlei (20%), precum si in distributia de feronerie, marca proprie, Hanke.
- Care sunt caracteristicile segmentului principal de activitate?
- Pentru realizarea geamului termoizolant detinem o capacitate de fabricatie de 15.000 mp/luna, in timp ce pentru prelucrarea sticlei dispunem in unitatea proprie de un mix de tehnologie, indemanare si ambitie. Pe langa tehnologie, in activitatea proprie ne bazam pe o echipa de oameni extraordinari cu care impartasim pasiunea de a obtine din sticla exact produsul dorit de clienti. In acest sens, pentru a avea rezultate excelente, am atras alaturi de noi parteneri si furnizori de top. Este vorba de fabrica Saint-Gobain, de unde ne aprovizionam cu sticla de calitate superioara, float clara. Mentionam, de asemenea, furnizorii Den Braven, Abitare CG sau According Group pentru materialele adezive sau izolatoare, precum si o serie de colaboratori germani pentru unii dintre cei mai buni sigilanti si cea mai buna sita moleculara de pe piata, utilizate in fabricarea geamului termoizolant. Sticla este materialul nostru preferat si putem spune ca am atins un nivel de creativitate foarte ridicat pentru a raspunde celor mai exigente solicitari ale clientilor. In acest sens, am investit permanent in prelucrarea acestui material atat de fragil. Cele mai recente investitii au fost reprezentate de achizitia unui robot de sigilare, a unei linii de detensionare a sticlei si a unui cuptor de securizare. In urma acestor achizitii, putem sa producem orice tip de geam termoizolant (inclusiv pentru pereti cortina) si sa realizam toata gama de operatiuni de prelucrare a sticlei.
- Cum asigurati distributia produselor proprii?
- Ne distribuim produsele in mod direct, in principal la nivel judetean. De asemenea, prin intermediul colaboratorilor, acestea ajung si pe pietele din Italia si Belgia.
 
(articol aparut in revista Fereastra, editia Noiembrie/Decembrie 2021)

Stiri & Comunicate

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
TSV
ABONARE REVISTE
rehau
SISECAM
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left