Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 12 August 2022
Meesenburg
PAGINA PERSONALIZATA


MOLDOGLASS SRL

MOLDOGLASS SRL

Adresa: com. Letea Veche, Str. Rogoazelor nr. 33, Holt, Judet Bacau
Fax: 0234/576.992
Mobil: 0747-273.716
E-mail: office@moldoglass.ro
Web site: www.moldoglass.ro
Domenii: Geam termoizolant
Descriere activitate
Produce si comercializeaza geam izolant, geam antiglont, geam antiefractie, geam ornament, mobilier din sticla.
Prezentare companie/institutie
MOLDOGLASS: Majorarea capacitatii de productie, planificata pentru 2020
 
 
 
 
 
 
Valentin Sumanaru
Functia/Firma: administrator, Moldoglass;
Experienta profesionala: 22 ani in domeniul prelucrarii sticlei.
 
In 2019, principalele masuri implementate pentru dezvoltare, in cadrul societatii Moldoglass, au constat in consolidarea imaginii marcii, extinderea gamei de produse, expansiunea zonei de distributie si pastrarea trendului de crestere a vanzarilor. De altfel, diversificarea gamei geamului izolant avand in componenta sa sticla securizata a fost cea care a generat si in 2018 o crestere de 18,65% a cifrei de afaceri. Pentru actualul exercitiu financiar, ca noutate, Valentin Sumanaru, administratorul companiei, precizeaza ca, in vederea consolidarii incasarilor, se ofera discount-uri pentru plata produselor in avans.
 
- Care sunt actiunile derulate in 2019 pentru a imbunatati rezultatele firmei si ce v-ati propus pentru 2020?
- Anul acesta am achizitionat un soft de management dedicat sectorului sticlei, am intreprins demersurile pentru obtinerea certificarii CEKAL si am facut numeroase investitii in cadrul departamentului de marketing, cum ar fi realizarea de cataloage noi pentru produse, crearea unei marci Moldoglass si inregistrarea acesteia la OSIM si realizarea unui site de prezentare. Totodata, am demarat un program de investitii pentru achizitia de echipamente necesare imbunatatirii calitatii geamului izolant, valoarea acestuia atingand nivelul de 370.000 de euro. Pentru anul 2020 am planificat investitii pentru marirea capacitatii de productie a geamului izolant.
- Prezentati principalele produse incluse in portofoliul propriu.
- In portofoliul propriu este inclus, in principal, geam izolant (in proportie de 90% din total), diferenta revenind produselor destinate amenajarilor de interior, precum balustrade, usi, cabine de dus, compartimentari din sticla si serviciilor de placare cu sticla. In procesul de executie utilizam ca materie prima diverse tipuri de sticla plana, provenita de la producatori importanti, precum Saint-Gobain Glass Romania sau AGC Glass, cu care realizam geam izolant duplex si triplex cu multiple functii (control solar, acustic si termic, de siguranta/securitate sau decorativ). Totodata, asiguram servicii de prelucrare termica si mecanica a sticlei, respectiv de securizare, imprimare, sablare, vitralii Cadram etc. Dispunem de o capacitate de productie de 9.400 mp pana la 10.000 mp/luna, pe care, in 2018, am reusit sa o exploatam in proportie de aproximativ 95%. Cel mai nou produs din portofoliul firmei este reprezentat de geamul imprimat, cu diverse utilizari (pentru blaturi, placari sau usi de interior).
- Ce impact au noile facilitati fiscale, prevazute in OUG nr. 114/2018, cu modificarile si completarile ulterioare, asupra activitatii firmei dumneavoastra?
- Directiva a avut un impact pozitiv in procesul de recrutare a angajatilor, oferindu-ne posibilitatea sa realizam o selectie eficienta a personalului. Prin aplicarea sa, problema fortei de munca s-a rezolvat partial, avand in vedere scaderea contributiilor cu cel putin 50% si directionarea fondurilor respective catre angajati. Incurajam, de asemenea, adoptarea de noi facilitati fiscale in domeniul constructiilor, care sa contribuie la deduceri in ceea ce priveste profitul reinvestit si scaderea cotei TVA.
(articol aparut in revista Fereastra, editia Noiembrie/Decembrie 2019)

Produse & tehnologii

ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
rehau
RT
SISECAM
2021-video-fer
TOP-500-PRODUCERS
A aparut editia
AUGUST 2022!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza