Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 05 Iulie 2020
PAGINA PERSONALIZATA


PRIMER ELECTRO SRL

PRIMER ELECTRO SRL

Adresa: Str. Progresului nr. 2 (Langa Hotelul Electromures, Cartier Tudor 3), Targu Mures, Judet Mures
Telefon: 0265/257.251
Fax: 0265/248.430
E-mail: office@centrudesticla.ro
Web site: www.centrudesticla.ro
Domenii: Geam termoizolant
Descriere activitate
Producator de geam termoizolant.
Prezentare companie/institutie
PRIMER ELECTRO mizeaza pe o sporire de 25% a rulajului
 
 
 
 
 
 
Attila Lőrincz (42 de ani)
Functia/Firma: director general, Primer Electro;
Experienta profesionala: 21 de ani in domeniul procesarii vitrajelor.
 
Pentru exercitiul financiar curent, Attila Lőrincz, director general al companiei Primer Electro, activa in domeniul productiei geamului termoizolant si in sectorul prelucrarii sticlei, mizeaza pe o crestere de minimum 25% a cifrei de afaceri dupa ce, si anul trecut, vanzarile firmei au inregistrat un salt semnificativ de la nivelul de 8,9 milioane de lei, pana la cel de 12,6 milioane de lei. De asemenea, in 2017, numarul membrilor echipei de angajati a crescut cu 20 de salariati, iar perspectivele pentru 2018 sunt, de asemenea, optimiste.
 
-Ce noutati se remarca in activitatea companiei din acest an?
-In 2017, ne-am axat, in principal, pe dezvoltarea capacitatilor logistice si a celor de depozitare, iar in precedentele 12 luni planurile de extindere au vizat achizitia de utilaje. Astfel, au fost puse in functiune noi linii de asamblare a geamului termoizolant, ce au inclus mai multe tipuri de masini (de spalare, presare, sigilare cu butil etc.), doua rastele cu cate zece sertare fiecare si un echipament de slefuire multipla a cantului. Toate aceste investitii ne-au permis sa atingem un nivel al capacitatii de productie de 9.600 mp/luna pentru geamul termoizolant (pe care il realizam cu sticla Saint-Gobain), in urma unei majorari de 20% fata de nivelul detinut anterior. De asemenea, anul acesta, ne-am implicat in productia de vitraje cu trei foi de sticla, contributia comercializarii acestei game de produse la cifra de afaceri mentinandu-se la 40% din total. Diferenta revine operatiunilor de productie a vitraliilor si de prelucrare a sticlei, segment in cadrul caruia se regasesc servicii de fazetare, slefuire, gaurire, curbare, gravare, sablare, securizare sau laminare.
-Cum a evoluat, in ultimul timp, cererea pentru produsele specifice?
-Atat in 2016, cat si in 2017, cererea s-a inscris pe un trend ascendent, ceea ce ne-a si incurajat, de altfel, sa ne implicam in derularea unor proiecte complexe de investitii. Totodata, am remarcat in domeniu o crestere a numarului de proiecte importante de constructii. Astfel, am efectuat, anul acesta, livrari semnificative pentru un hotel, pentru un important ansamblu rezidential din Cluj-Napoca sau pentru un mall din Timisoara. Mediul de afaceri ne-a asigurat la randul sau conditii propice de dezvoltare in 2017 si ne-a permis sa ne derulam activitatea in conditii optime, fara a intampina probleme deosebite.
-Precizati zonele in care ati efectuat cele mai numeroase livrari in 2017.
-In actualul exercitiu financiar, ce tocmai se finalizeaza, am indeplinit preponderent livrari pentru beneficiari din Cluj-Napoca, Bucuresti si Timisoara. Aria de distributie este activa, insa, preponderent pe plan regional, respectiv in judetele Mures, Harghita, Covasna, Bistrita-Nasaud, Salaj si Cluj. Livrarile de produse specifice se realizeaza atat direct, cat si prin intermediul unei retele de aproximativ 200 de parteneri.
(articol aparut in revista Fereastra, editia Noiembrie/Decembrie 2017)

Produse & tehnologii

ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
athena_370px
COVID-19
ghid_montaj
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
nhdp
dualsoft
deceuninck_belgium

Parteneri

ROTO
trocal
ALUPROF
VBH
2020_bife-sim
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE