Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 27 Noiembrie 2021
TERAPLAST
Home - INDEX COMPANII - BRAD GLASS SRL
PAGINA PERSONALIZATABRAD GLASS SRL

Adresa: Zona Tirighina nr. 30, DN 2B, km 6, Galati, Judet Galati
Telefon: 0236/334.223
Fax: 0236/334.223
Mobil: 0741-268.862
Domenii: Sticla arhitecturala | Geam termoizolant
Descriere activitate
Prezentare companie/institutie
BRAD GLASS: Extindere a activitatii prin achizitia unui cuptor de securizare
 
 
 
 
 
 
George Toc (39 de ani)
Functia/Firma: manager de vanzari, Brad Glass;
Experienta profesionala: 13 ani in domeniul tamplariei termoizolante.
 
La inceputul acestui an, compania Brad Glass, din Galati, a definitivat un amplu proces de investitii in valoare de aproximativ un milion de euro (fonduri proprii si structurale), care a presupus reutilarea completa a sectiei de geam termoizolant, dar si achizitia unui cuptor de securizare ce permite efectuarea unor operatiuni de cantuire, slefuire, gaurire sau securizare. Reprezentantii firmei au precizat ca anul acesta nu vor mai fi desfasurate proiecte suplimentare de investitii, singurele obiective pentru dezvoltare urmand sa aiba ca scop mentinerea cotei de piata sau extinderea ariei de distributie a vitrajelor, intre parteneriatele firmei inscriindu-se deja cativa noi colaboratori.
 
- Detaliati programul de investitii pe care l-ati definitivat recent in domeniul prelucrarii sticlei.
- Decizia de achizitie a cuptorului de securizare a survenit ca urmare a faptului ca, in zona in care ne derulam activitatea, nu exista initial niciun astfel de echipament, iar in acest moment, toate societatile care erau nevoite sa parcurga distante importante pentru a beneficia de asemenea servicii au devenit partenerii nostri. De asemenea, prin aceasta investitie, intentionam sa accesam segmentul proiectelor, respectiv pe cel al fatadelor si cel al peretilor cortina, pentru care vom avea capacitatea sa realizam geam securizat, structural si semistructural.
- Cum ati dezvoltat, in ultimul timp, segmentul geamului termoizolant?
- Pe segmentul de geam termoizolant dispunem, in prezent, de o capacitate de fabricatie de 4.000 mp/luna (in crestere in raport cu valoarea anterioara de 2.500 mp/luna) si utilizam sticla Trakya Cam sau Saint-Gobain, pe care, de altfel, o si distribuim. Mai exact, distributia de sticla reprezinta in acest moment domeniul nostru principal de activitate, avand o contributie de 70% la incasarile totale. In domeniul geamului termoizolant, realizam mai multe modele, cum ar fi cele float, Low-E, de tip «4 seasons»/ cu control solar, ornamental, oglinda, sablat, reflexiv, colorat etc., cele mai numeroase comenzi din ultimul timp vizand modele float cu Low-E.
- Ce puteti spune despre evolutia financiara a firmei din ultima perioada?
- Anul trecut, am reusit sa obtinem o majorare semnificativa a cifrei de afaceri, care a atins pragul de 9,9 milioane de lei, in raport cu nivelul de 7,8 milioane de lei din 2014. In 2016, intrucat am accesat fonduri europene, suntem obligati sa obtinem cel putin o majorare de 10% a cifrei de afaceri si consideram ca avem toate sansele sa atingem acest obiectiv, ca urmare a lansarii noilor produse si servicii. In urma programelor de dezvoltare a activitatii, am recurs si la extinderea echipei de angajati, care cuprinde in prezent peste 20 de lucratori.
(articol aparut in revista Fereastra, editia August 2016)

Stiri & Comunicate

ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
athena_370px
ghid_montaj
SISECAM
rehau
2021-video-fer
A aparut editia
OCTOMBRIE 2021!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza
 
Culisante cu ridicare SUKI
dualsoft
nhdp

Parteneri

trocal
VBH
ALUPROF
ROTO
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE