Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 17 Iunie 2024
Hilti
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - HILTI: 1994-2009 Povestea de succes continua
HILTI: 1994-2009 Povestea de succes continua
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 04 Iun 2010 14:24
Cincisprezece! Atat de multe lumanari a aprins Hilti HIT in 2009. Hilti HIT HY 150 a fost cel mai bine vandut produs din intreaga lume din istoria ancorelor chimice. Hilti HIT-HY 150 a devenit un standard industrial ca cele mai popular şi apreciat apreciat mortar injectabil pentru ancorarea in beton a armaturilor. Cincisprezece ani pot părea foarte multi în ciclul de viaţă al unui produs dar tehnologia hibridului Hilti este inca un punct de referinta, o imbinare perfecta intre proiectare si performanta, usurinta montajului si respectul pentru mediul inconjutator, sanatate si standarde de siguranta.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
SISECAM
TSV
ABONARE REVISTE
rehau
Editia
MAI 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left