Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 20 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - ALUPROF: Usi MB-104 Passive, certificate de Passive House Institute din Darmstadt
ALUPROF: Usi MB-104 Passive, certificate de Passive House Institute din Darmstadt
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 08 Dec 2017 10:05
Sistemul de ferestre si usi MB-104 Passive al firmei ALUPROF a primit al doilea certificat Certified Passive House Component. Prestigiosul Passive House Institute din Darmstadt (PHI) a confirmat ca, atat ferestrele, cat si usile fabricate cu ajutorul sistemului MB-104 pot fi utilizate in constructiile pasive (pana in acest moment, certificatul a inclus profilele ferestrelor).
Sistemul MB-104 Passive ajuta la executarea elementelor de constructie arhitecturala exterioara, de exemplu: diverse tipuri de ferestre, usi, vestibuluri, vitrine si constructii spatiale. Pe langa nivelul perfect de izolare termica, este caracterizat si de o foarte buna izolare acustica, etanseitate la apa si aer si de o rezistenta ridicata a constructiei.
Certificatul PHI poate fi primit numai de produsele, al caror parametru de izolare termica Ud este mai mic de 0,80. Usile MB-104 Passive au indeplinit cu o rezerva mare cerintele normei stricte, obtinand un coeficient Ud=0,72. In plus, tamplaria certificata trebuie sa indeplineasca si criteriul de etanseitate la aer (clasa 3 conform EN 12207 in timpul testelor climatice la temperaturi de -15 si 80 grade Celsius). - Criteriile stabilite de PHI Darmstadt, care trebuie indeplinite, pentru a obtine certificatul, sunt cele mai stricte de pe piata. Suntem mandri ca o institutie atat de renumita a confirmat calitatea solutiilor inovate de ALUPROF, cu atat mai mult, cu cat in prezent numai trei firme detin certificatul PHI Darmsdat la aceasta categorie de usi - explica Bożena Ryszka, Marketing Manager ALUPROF SA. 
Institutul Caselor Pasive din Darmstadt este cel mai mare institut independent din Europa care promoveaza constructiile pasive. Dr. Wolfgang Feist - fondatorul PHI - este considerat creatorul ideii de constructii pasive. Informatii suplimentare, la www.aluprof.ro 
 
Total stiri publicate: 12870
12870 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK