Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 19 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - DORMAKABA in topul celor mai inovatoare 100 de companii pe plan mondial
DORMAKABA in topul celor mai inovatoare 100 de companii pe plan mondial
Furnizori de sisteme Publicat de Ovidiu Stefanescu 08 Mar 2018 06:43
Concernul dormakaba a fost inclus inclus in clasamentul celor mai importante companii globale ce promoveaza inovatia tehnologica. Raportul dat publicitatii de Thomson Reuters creeaza o imagine atotcuprinzatoare a liderilor industriali, identificand in fiecare sector de activitate acele entitati care inregistreaza cele mai mari succese operationale si financiare. Conducerea dormakaba s-a declarat onorata de alaturarea numelui sau unor branduri celebre, cum ar fi Microsoft, Amazon sau IBM, iar scorurile ridicate obtinute la principalii indicatori urmariti de studiu arata ca furnizorul de sisteme de feronerie si solutii de inchidere si securitate are o strategie corecta in ceea ce priveste cresterea sustenabila, asigurand echilibrul necesar intre performanta financiara, inovatie si gradul de satisfactie a utilizatorilor. Studiul utilizeaza un algoritm special format din 28 de indicatori, avand scopul de a asigura un grad ridicat de obiectivitate a rezultatelor, in vederea identificarii cu precizie a organizatiilor celor mai bine plasate prin prisma inventivitatii. De asemenea, se iau in calcul opt principii de performanta - si anume: financiar, management, increderea investitorilor, risc/elasticitate, conformitate legala, inovatie si responsabilitate sociala.
 
***
dormakaba a raportat, in anul fiscal 2016 - 2017, o cifra de afaceri de 2,52 miliarde franci elvetieni - CHF, in crestere cu 9,4% fata de anul precedent, in conditiile in care avansul organic s-a plasat la 4,3%. In zona EMEA (Europa, Orientul Mijlociu si Africa) majorarea din perioada analizata a fost de 1,5%, incasarile ajungand la 732,9 milioane CHF. Procesul de integrare a celor doua grupuri componente (Dorma, respectiv Kaba) continua in ritmul stabilit, prioritatea majora ramanand aceea de consolidare a sucursalelor nationale, la care se adauga investitiile in infrastructura reunita de IT si stabilirea noii strategii de brand.
 
Total stiri publicate: 12867
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
12867 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK