Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 22 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - ETEM: Ingineria fatadelor, in atentia expertilor internationali
ETEM: Ingineria fatadelor, in atentia expertilor internationali
Furnizori de sisteme Publicat de Cosmin Dincu 17 Oct 2017 06:57
La data de 21 octombrie a.c., Sofia Event Center din capitala Bulgariei devine gazda celei de-a patra conferinte despre ingineria fatadelor, organizate de Etem. „Evenimentul reprezinta un forum global, destinat expertilor internationali, in cadrul caruia sunt prezentate cele mai noi tehnologii din domeniul peretilor cortina - si nu numai, destinate stimularii creativitatii arhitecturale. Conferinta se desfasoara periodic, o data la doi ani, avand ca obiectiv promovarea arhitectilor-lideri ai regiunii, care isi expun cele mai noi idei si concepte ce influenteaza arhitectura pe plan mondial. De asemenea, sunt reliefate si principalele aspecte legate de procesul de cercetare-dezvoltare ce permite identificarea si implementarea unor sisteme de ultima ora pentru constructia fatadelor. In 2017, subiectul principal la conferinta despre ingineria fatadelor (editia a patra) este reprezentat de reliefarea celor mai noi abordari in domeniul peretilor cortina, ca materiale, design si idei arhitecturale pentru viitor, in contextul unui mediu social si urban aflat in continua schimbare, cu provocari din punct de vedere al planificarii oraselor si al eficientei energetice”, se arata intr-un comunicat al Etem.
Printre conferentiarii ce vor expune participantilor, in intervalul orar 9.00-18.30, diverse aspecte inedite la editia a patra a Etem Conference for Façade Engineering, se afla diversi arhitecti si designeri specializati in fatade din Bulgaria, Franta, Germania, statele nordice si Japonia, unele aspecte tehnice urmand sa fie discutate si cu directorul sectiei de produse ingineresti a Asociatiei Europene a Aluminiului. Moderatori vor fi Veneta Novakova si Angelos Zografos (din partea Etem Group si Elval Colour), care vor sustine, la randul lor, prezentari. Informatii suplimentare, la www.facadeconference.com
 
Total stiri publicate: 12873
12873 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK